Herkese Merhaba, Levrekte kullanmak üzere aşağıdaki spin takımını satınaldım. Kamış : Okuma Salina Sea Spin 2,40 10-40 atarlı Makina : Shimano Exage 3000 SFR Satınaldığım balıkçı 2 adet makaraya çok çok övdüğü tam bir levrek misinası dediği ASSO Ultra Low Stretch Fluorocarbon Misina 0,26 ve ASSO DOUBLE STRENGTH 0,28 sardırmaya beni ikna etti. Her neyse 2 makarayada sardırdım, arta kalan misinalarla evde çapari yapmaya başladım. Ama oda ne inanılmaz gam yapıyor, düğüm mukavemeti berbat.. Açıkçası sardırdığıma pişman oldum, bu misinalar beni avlakta yarı yolda bırakacağını düşünmeye başladım. Yol yakınken bu misinalardan kurtulup adamakıllı bir misina sarmak istiyorum, önerilerinizi bekliyorum..
http://www.avmarketi.com/asp/product/13504/OKUMA-SEABASS-MISINA-300M-0-26MM http://www.avmarketi.com/asp/product/11307/Nippon-0-26-mm-100-Metre-Gri-Misina Bu iki misina da gam yapmıyor. Tecrübe ile sabittir. Ayrıca sağlam ve düğümü iyi tutuyorlar. Rastgelsin.
bak cyhnckr, gidip o nipponu alacam onagöre, rapala bağlama konusunda sıkıntı çıkarmaz değil mi? sana güveniyorum, mesina lazım, rapalaya bağlamak için
Bilgi için teşekkürler, Okuma Seabass 0,28 liğin siparişini internetten verdim. Umarım makinada performanslı kullanırım.
Hemşok bende Okuma Seabass 0,26 lığını kullanıyorum memnunum sörf makaramda bile 0,28 lik sarılı boğazda onu kullanıyorum.
Okuma seabass biraz daha yumuşak nippona göre. Darbe emmek amaç tabiki. Ama ikiside çok iyi misinadır. Özellikle Okuma suyu daha az tutuyor, atışda daha uzağa gidiyor. Nippon sert yapısı ile sanki kopacak gibi geliyor fakat zorlayınca misinayı gücünü anlıyorsunuz. Dikkat edin elinizi kesmeyin Okuma seabass 0,26 ve Nippon super tough 0,26 kullandım. İkisinde de gam yok, düğüm misinayı zedelemeden oturuyor.!
İyi akşamlar ben tatlısuda spinde turna için misina arıyorum ne arayım. İp vardı karıışması yüzünden artık normal misinaya geçeceğim,önereceğiniz ürünleri bekliyorum kısa yolu ile eklerseniz sevinirim.Kamış 240 2 parça karbon geologic, makiana 30luk albstar admiral, kullanacağım sahteler maksimum 15 gr lık sasi,kaşık ve çok az sert balıklar.