Remixon TEBEN SR 400 MAKİNE http://www.avmarketi.com/asp/product/9091/TEBEN-SR-400-MAKINE# iyi bir makine mi at çek için önerirmisiniz kullananlar varsa yorum yazabilirmi daha doğrusu makineyi aldım ama deniyemedim makine hakkında yorum yazarsanız sevinirim
Önden kalamalı alüminyum gövde 9 + 1 bilyeli ve 0,30mm/ 160m misina kapasiteli. 5,2:1 yüksek devir oranına sahip güçlü bir makinedir Makinayı kullanmadım.Ama fenadeğil.Linkteti yorumlarda olumlu yönde.Çeker (Drag) meselesine gelincede seni geyet memnun edecektir.Tekneyle jig veya kılıç avına çıkmayacaksın heralde.Kıyıdan avlanacağın için 4 9 kg arası balıkları uygun kalamayla rahat rahat alırsın diye düşünüyorum... Bence kullan bir an önce kendin yorumla böylece içindeki kuruntyuda yenmiş olursun... Saygılar
Uploaded with ImageShack.us Selam Vahi bende Teben TEB 500 var 7+1 bilye 5.1 devir,Bulgaristandan aldım 30 tl. civarı bulgar parası karşılığı 1 senedir kullanıyorum çok memnunum at çek için mükemmel diyebilirim,kaldı ki seninki 9+1 bilye ayrıca sendeki makina daha yakışıklı duruyor güle güle kullan iyi avlar yaparsın inşallah
Ben açıkçası teben yerine aynı fiyata Abu Garcıa tavsiye ederim aynı fiyat ABu garcia U.S.A de üretiliyor Teben china da üretiliyor. http://www.hepsidenizde.com/urunler...cia/894__abu-garcia-ultracast-6000-fd-makina/
Önerdiğiniz ürün orta boy makinelerden ve kıyıdan at-çek avı için biraz ağır ayrıca devride 4.9.1 biraz düşük.
Adam makinayı almış artık ve o marka ve makina hakkındaki yorumları bekliyor,dikkatini çekerim alternatifleri sormuyor
ben düzceden almıştım at-çek için gaet iyi olduğunu söylemişlerdi ama işte merak ettim yinede makinanın devri düşükmü?
Makinanın devri düşük değil. Kafa tam spin dar kafa, o yüzden çapı geniş tutularak dengelenmiş. Nerden baksanız 75cm üzerinde bir sarımı var. Makina kafa çapı geniş olduğundan haliyle fazla tur ihtiyacı da yok. Bu arada makina 10 bb dir. Aksini idda edene çantamdakini söker hepsini gösteririm.
Yücelusta ben sana bir şey sormak istiyorum makinenin drag kuvveti çok düşükmü ben bu makine ile at-çek yapabilirmiyim marka remixon herkez remixon kötülüyor gibi kafam karıştı
Bu sene bir arkadaş bullfighter+sr400 ikilisiyle karadenizde 8.9 kilo levreği çekmişti. Drag kuvvetini zorlayabilmesi için balığın 20 kg falan olması lazım. O balığın sana gelme ihtimali ne kadar az ise, bu makinanın o balığı çekememe ihtimali de o kadar az.
Yücel Usta'yı dinleyen zararlı çıkmaz.Hatır için laf söylemez,her zaman en doğrusu ne ise onu söyler.Balıkçılık bilgilerine güvenirim.