at çek TRAL

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Kadir Levrek Peşinde tarafından paylaşıldı.

1. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    cümleten merhabalar:)

malum bu aralar istemiyerekde olsa ara vermek zorunda kalıyorum,yanlızım iş yerinde,
    geçen hafta niyetlendim cam batttı ayağıma:rolleyes: yok çamura battı geç yattım erteledim,hava patladı vs vs:D

dünde hava yağmurlu gök gürültülü idi,sabah 5:30 da uyandım koştum pencereye mesafe 1.5mt:D
    hava açmış rüzgar çok az,
    yaptım kendime acilinden nescafe gold:D bir kaç yudumlaım yüklendim motora vardım meraya,

ilk iş olarak şişi_şi yi denedim:D yokladım yokladım yok hemen ryobi pemboşuma geçtim:D onunlada yokladım orda balık olmadığının kanıtına vararak yer değiştirdim,

farklı bir noktadan atçeke başladım,tam önümde minik yavrular birden sıçradı ve kaçmaya başladılar kıyı şeridini takip ederek,tam önlerine fırlattım sahteyi,yaklaşık 10 tur sarınca bir vuruş aldım geçmedi kanca,
    zargana olabilir..

sonra bir vuruş aldım bu gelen baracuda idi,sudan çıkardım,suyun yanındaki kayanın üstüne yatırayım derken bir çırpındı düştü kayanın üstüne,ordan yuvarlandı düştü suya:rolleyes:

sonra ufak 3 vuruş daha aldım oturmadı kanca,muhtemelen zargana bunlar..

daha sonra sert bi vuruş aldım,balık asıldıkca asılıyor düz hizamda ileride,sonra kıyılamıya başladı ama benim tarafıma deyil,ben yol verdim kalamayı çok az gevşeterek,sonra balık kıyıyı takip ederek bana doğru gelmiye başladı bende sardım misinayı,
    büyük bir kaya vardı oraya dipleyecekti izin vermedim,önüme kadar getirdim,

balığı suyun üstünde yatırdım panikletmedim,sonra yavaşcana kıyıya yaklaştırdım,
    besmele çekerek den kaldırdım yukarıya,ben aşağıda idim,balığı tartarak dan yukarı çıkardım:)

Uploaded with ImageShack.us

kamış :proCatch Carbospin Pro 300 20-40gr Spin Kamış atarının yüksek oluşu sizi yanıltmasın,minik sahteleri çok daha düşük atarlı kamışlarla nasıl fırlatıyorsam bununlada aynısını yapıyorum:)
    145gram ağırlığı var 3mt:)

misina süper maxim 25lik

makina SPRO PASSION 710 hayranım bu makinaya:) sanki boş misina sarıyormuşunuz hissi verdiriyor kullanıcıya,çok yumuşak sarımı var,
    shimano exage 3000 lük makinamın üstüne el basayım:D

en güzel avlar sizlerin olsun kalın sağlıcakla

2. mehmetcelik33

mehmetcelik33 mehmet celik

kadir abi ellerine sağlık iri tralmış.turnayı düşürmene üzüldüm.ben de kayalık yerlerde liman mendereklerinde turna avlıyorum(10 gündür takip ediyor ama vurmuyor o ayrı konu)turnayı kesinlikle kayanın üstüne koymuyorum sudan çıkarınca bezle elime alıyorum yalnız kancalara dikkat etmek lazım sonrada girek çantaya çünkü kayanın üstünde çırpındığı zaman kancalardan çıkabiliyor.rapala orjinal floting ft ve gfr 11 veya 13 cm kullanmanı tavsiye ederim turna zifiri karanlıkta dahi gördüğü zaman affetmiyor.rastgele

3. yavsan

yavsan soner

Favori Kamış:
    remixon
    Favori Makine:
    remixon
    En İyi Avı:
    levrek 4 kg
    Kadir bey forumdan raporlarınızı hep takip ediyorum hiç eliniz boş dönmüyorsunuz herhalde. Başarılı avlarınız bize ilham veriyor.

4. lorel

lorel İLYAS SÖYLEMEZ

Tebrik ederim çok keyifli bir av yaşamışsınız,daha irileri rastgelsin.

5. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    sağol Mehmet kardeşim:) turna baracuda bunların dış yüzeyi yağlı,çıplak elle tutunca kayıyor elden,bez en iyisi:)
    yanlız turnayı sudan çıkarıp havada tutmaya çalışmakda tehlikeli,kanca batma ihtimali var,
    baracudayı bıraktığım yer biraz kıyı kenarı idi ondan kaçırdım:)
    rapala markasının iş görenleri elimde:) levrek gözüktüğünde sıra onlara gelecek:)

Sağolun Soney bey teşekkür ederim:) vakti zamanında çok boş gelip gittik:) mekanın iş yapan noktalarını keşfedinceye kadar:)

teşekkür ederim İlyas bey:) sizin levrekler ağzımızı sulandırdıkca mekanları dövüyoruz :)
    bir türlü levreğe denk gelemedik gitti:)

6. alişan

alişan Alişan

En İyi Avı:
    eh işte Allah ne verdiyse
    tral tuttuğum zaman çok sevinirim. elime alır severim. pulsuz pulsuz cillop gibi löp etdir

7. KANLIKAYA

KANLIKAYA Alper

Favori Kamış:
    D.A.M.
    Favori Makine:
    Okuma Safina SNa-25
    En İyi Avı:
    Yiyiciyim :)
    Tebrikler abi. Kesinlikle katılıyorum; bazen ava gitmeyi ne kadar istersek isteyelim mutlaka bişi engel oluyor :( Valla gece rüyamda levrek avlıyorum kaç gecedir :(

8. ysnlker

ysnlker yasin

Nick name prens , yakalanan balık tral, abi bana kalırsa sen bu işte tam bi kral :) Valla abi yanına gelip bu işin sırrını bana öğretmeni isteyecem ....Staj verirsin dimi kadir abi :)

9. aknysfsrn

aknysfsrn AKINYUSUF

Favori Kamış:
    D.A.M SPEZIPOWER TELE SURF 420
    Favori Makine:
    Shimano aero
    En İyi Avı:
    Yumurtalık Pistaş mevkii LAGOS 5 kg
    kadir abim nasıl bir meraya düşmüşsün öyle bu arada şi şi şi ler iş yapmadı sanırım :) seni heyecanla takip ediyorum akşam yumurtalıktayım canlı yem avlayıp gece 70-90 metre jig e gidecem abim.. darısı bana. :)

10. emir şengezer

emir şengezer emir

Favori Kamış:
    Shimano Speedmaster Power Game - Shimano Nexave BX Surf - Lineaeffe Prestige 7000
    Favori Makine:
    Shimano Ultegra 10000 XSB - Shimano Biomaster C5000 FB
    Darısı levreklere Kadir abi. O tarafın suları halen paşa çayı gibidir herhalde ılık ılık :)

11. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    tral ı çekmesi zevkli oluyor:) sağlam basıyor oltaya:)
    sağol kardeşim:) vallah ben dükkanda temizliğe bile ara verdim:D önceleri haftada 3gün genel temizlik yapardım şimdilerde haftada 1 gün yapıyorum:D gören yinemi balıkla uğraşıyorsun diyor:D

nick name me gelince,aslında biraz rahatsız oluyorum,kendimi prens zannediyormuşum gibi lanse ettiriyorum,çok defa değiştirmeyi düşündüm,lakin yaklaşık 9yıldır aynı nicki kullanıyorum,aynı nicki yurt dışında da kullanıyorum,

nicki değiştirmem demek 9 yıllık paylaşımıma silgi çekmem demek:)

9yıl önce kendime pc aldım,arkadaşım sideprensi adında benim pc de chat yapardı,ben pc den anlamazdım onun nicki ile gezerdim:D ondan sonra üye olduğum bütün sitelere bu nick in kaydını yaptırdım bu böyle uzadı geldi bu güne kadar:)

yolu düşen herkes gelir beraber atçek yaparız kardeşim:)

12. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Sen bizi zıvanadan çıkartacaksın kadir abi. Helal boş dönmemişsin. Raporunu zevkle okudum yine. Ryobi pempoş çalışmış yine. Tebrikler. İzmir'de de levrek tam randımanlı başlamadı daha. Tektük alanlar var ama asıl ekim sonu gibi başlar sanırsam

13. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    :laughing: :laughing: :laughing: Senin de halin benim gibi pek iç açıcı değil, sonumuz hayrola :laughing: :laughing: :laughing:

14. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    sağolasın kardeşim teşekkür ederim:)
    şişi_şi ler iş yapar da ben uzun bir ara vermiştim rapor açmam lazımdı fazla fırsat vermedim onlara:D
    vallah burdaki balıkların aynısı sizin oralarda da var:) hatta sizin oralarda iri kofanalar bile var:)
    sana şimdiden rasgele diyorum inşallah rapor açacak balık kısmetin doğar:)
    sağol kardeşim:) levrek halen yok ama yanıltmazsa yakınlarda gözükecek gibi:rolleyes:
    suyun durumu halen aynı burda:) millet burda kışın bile denize giriyor:D ben dahil:D

15. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    sağol kardeşim eyvallah:) at çek raporları çoğalsınki gaza gelelim meralara gidelim yeni yeni sahteler alalım:D kendi hobimizle eğlenelim duralım:D
    ben bu ay sonundan itibaren levreğin başlıyacağını düşünüyorum:) yağışlar artarsa tadından yenmez:) ama çok yağmsın o zamanda balığa gidemiyoruz:D

16. ysnlker

ysnlker yasin

Abi şimdi 9 yıl önce tam prenslik çağlarındaydın orası tmm. Arkadaşınada tşk etmek lazım oda tmm. Şimdi yaş kemale erdi. Sen nicki değiştir, değiştir ama artık sidekralı yap. Neden değiştirdin diye sorarsalarda sebebi açık heralde :)

17. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Sen balığa gidemeyeceksen evet çok yağmasın. Yoksa raporsuz kalacaz. :) Ben İzmir'de memurum, ekim sonuna doğru izne ayrılmayı düşünüyorum, sırf levrek avlamak için. Eşim ekimde izine çıkılır mı, neden yazın almadın o iznini diye söylenip duruyo, balık aşkı böyle bişey :) (Kasım başında bayram tatili var, bi 5 günde aralıkta izin alıp bu seneki izin kotamı dolduracam.) Umarım levrek raporları paylaşabilirim bu zaman zarfında.

18. Bahadır Sarıca

Bahadır Sarıca Bahadır Sarıca

En İyi Avı:
    Levrek, bir sonraki
    Sevgili Kadir,
    Tebrikler. Sanırım havaların biraz daha yağmurlanması lazım paşalar için.
    Hayırlı sezonlar. rastgelsin...

19. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    levrek bakımından iyi zamanda tatil planları yapmışsın,hayırlısı olsun:)

sağol Bahadır abi teşekkür ederim:) evet havalar bozulacak deniz çalkanacakki yüzbaşılar ortalığa çıksın:)
    az daha zamanı var abi,yağmur yağdı içim rahatladı:) kapalı havada av süresi de uzuyor ve ben bundan çok hoşlanıyorum:)

20. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    nick işini halledeceğim kısa zamanda:)