at çek yakala bırak 21.01.2013

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Kadir Levrek Peşinde tarafından paylaşıldı.

1. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    cümleten merhabalar:) istek üzerine bir konu açayım dedim:D

bu gün bir takım çekimler yaptım..sonrasında atçek avına başladım..onu denedim bunu denedim yok..idk son atışları silikon ile yapayım dedim..

10 15 atış yaptım bir vuruş aldım..ama anlık tedirginimde..ya zoka taşa çarpmışsa:D inceden bir tasma attım, kafa darbesini hissedince okkalı bir tasma atıp balıkla mücadeleye başlayıp hemen kıyıladım...bu bir barracuda :hungry:

sevdim okşadım ait olduğu yere gönderdim;) bu arada etrafımdaki yemli avlıyanlar ve seyirciler balığı tutduğuma hayret ederken balığı salıdığımda da bir o kadar hayret ettiler:D

kaldığım yerden devam,,bir atıp çektim....
    bir daha atıp çekerken zang bir vuruş..bu sefer vuruşu aldığım noktada kaya yok idi..tasmayı vurdumm:)
    bu sefer levrek ol dedim dalgaların arasında kafayı görünce,I love you baby dedim:D

evet bu seferki levro idi:thumb: onuda kıyıladım aldım..onuda sevdim okşadım saldım suya:)
    seyirciler tam bir şaşkın haldeler:party:

Uploaded with ImageShack.us

balıkları alan sahte çatal kuyruklu bir silikon..

zoka modifiyeli..;) adı Kaküllü zoka:D eşi yok google didik didik arayın,özellikle yurt dışını araştırın..türkiyedeki googlede zaman kaybetmeyin,yapımı bana aittir;)
    bunun konusunu ilerliyen saatlerde açacağım..yapım aşamasını..silikona nasıl aksiyon verdiriyor..en önemlisi %90 takılma oranını azaltıyor..%10 ben açık veriyorum..belki takılabilir..gerçi ben daha taktıramadım:D siz başarabilirseniz ne ala:D

levrek ve baracuda nın slayt gösterisi ve suya tekrar salınış videosu,
    levrek bu dönemde havyarlı dır..ben alı koymuyorum;) baracudayı da içimden geldi saldım:D oyun oynadık zevkli geçti,sonraki gün kaldığım yerden PLAY tuşuna basacağım:)

video:
    http://www.youtube.com/watch?v=YTZsMMprXMM

makina spro passion 710..passion 720 şuanda test aşamasında..süpriz bir video ekleyeceğim ilerliyen tarihlerde..
    kamış okuma alimuna 240
    misina süper maxim 25 lik..
    sahte nin adını unuttum :)

tulum remixon taslan:) artık su almıyor içine..balmu sayesinde :)

kalın sağlıcakla:)

2. exape

exape alirıza

Favori Kamış:
    Vega Potenza , Italcanna Futura ,FF Fury Caster,Okuma V-System 2,40 10-30
    Favori Makine:
    Shimono Bullseye 9050 XT ,Daiwa Tournament z45 , Shimano Engetsu C3000HGMS
    En İyi Avı:
    Lüfer,palamut 1,8 kg.
    Kadir abi yine show yapmışsın. Ellerine sağlık. Acemi ve yeni spinci olarak yakından takip ediyorum seni. Senden öğreneceğimizçok şey var ancak istanbul ve yakınlarnda levreği henüz bulamadık. İnşallah banada böyle av raporu paylaşmak nasip olur.

3. Ersin1903

Ersin1903 Ersin

Favori Kamış:
    Okuma Salina Surf 4.20 / Okuma Salina Sea Spin 2.85mt
    Favori Makine:
    Ryobi TT Power 8000 / Tubertini Plus 6000 / Okuma Inspira 40
    Kadir abi yine ustalığını göstermişsin bu avda tebrik ederim :clap2: :clap2: Baraküda ve levrek çok güzel görünüyordu... Balık işi birazda şans işi derler yaa, bence oltana balık geldiği için sen değil, senin oltana gelen balıklar şanslı ;) Nice güzel avlarının olması gönülden dilerim.. Selamlar..

4. Emre

Emre Emre

Favori Kamış:
    Lineaeffe Spider Surfer 420cm, Okuma V-System 2,40
    Favori Makine:
    Shimano EXAGE 6000 FC, Daiwa Windcast S 5500, Okuma Safina 40
    En İyi Avı:
    Levrek 8kilo
    Tebrikler kadir bey çok güzel bir anlatim ve av yapmişsiniz yine başarilarinizin devamini dilerim..

Bu arada bizim eleman halen cevap yazmadi :( gelen giden pakette yok

5. ahmet10

ahmet10 Ahmet

Favori Kamış:
    Olta ve Sabır
    En İyi Avı:
    Henüz denizde geziyor
    Tebrikler yine çok güzel ve ayrıntılı bir rapor.
    Tek eksik olan tulum çizme marka ve modeli:D (Biliyorumki bir ara sizde çizme konusunda çok dertliydiniz)
    Milyonlarca yavrunun dünyaya gelebilmesi için şans tanıdığınız için ayrıca tebrikler...

6. nicholai hel

nicholai hel Aykut

Abi keyifli av olmuş. Beklenen iki arkadaşı da misafir etmişsin. Bu mevsimde o havada başka birşey de kolay kolay gelmezdi zaten. :)

Levrek sence havyara girmiş midir yav bizim buralarda? :confused:
    Saldığın levrekte pek bir şişkinlik göremedim. Bir de bu sene mevsim geriden gidiyor, daha iki hafta öncesine kadar deniz suyu baya sıcaktı. Asıl kış son 15 günde geldi diyebiliriz buraya. Bunları düşününce, levreğin havyara başlaması da sarkmaz mı dersin? idk

Daha atçek yapacaktık. :D

Zoka buluşu 10 numara! :thumb:
    Gol olur. :D

7. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Tebrikler Kadir abi, senin saldığın balıklara biz seviniyoruz :D

Helal olsun, senin gibi avcılar ben burada tanımıyorum. Vardır mutlaka da henüz tanışamadım :D
    Nice irileri rastgelsin :) Rapor ve video çok keyifli ve heyecan verici.

O slikon nedir öyle abi, mantığı nedir anlamadım?
    Şimdi slikonda jighead takılı dibe batıyor, ağız kısmında mika gibi bişey var.
    Çekimde belli bir direnç oluşturacaktır. Vuruş hissini düşürecektir muhtemelen.
    Açacağın konuyu bekliyorum bakalım. :)

Keyifli, zevkli avların olsun :)

8. sabriyazici

sabriyazici sabri

tebrikler abi eline sağlık :)

9. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Tebrikler Kadir, yine keyifli ve örnek bir av yapmışsın:thumb:

Bohçacılara yapılabilecek en büyük işkence, gözlerinin önünde limit dahilindede olsa yakalanıp geri salınan balıklar olsa gerek:D

10. drasty41

drasty41 Recep

Favori Kamış:
    lineaeffe unicast, spro spin2,70 ve 2,40
    Favori Makine:
    shimano exage ryobi ekusima4000
    Kadir'im tebrik ederim "adamsın" devamlarını dilerim.

11. Chaosad

Chaosad Levent

En İyi Avı:
    Levrek, 4.880 gr
    Kadir abi öncelikle yaptığın güzel av için ardındanda bu güzel balıkları denize iade edebilecek olgunluktaki sportmenliğin için seni yürekten tebrik ederim.:thumb:

Çok çok daha iyi avları kesinlikle hakediyorsun, inşallah kısmet olur :)

12. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    inşallah kardeşim sanada nasip olur böyle avlar:) bölgeyi iyi araştırman lazım..vardır mutlaka levrek yapan noktaları:) teşekkür ederim..kafana takılan olursa sorabilirsin,burda başka konularda..:)

sağolasın kardeşim teşekkür ederim:) şu dönemde benim sahteye binen levro şanslıdır..hihi biraz hava almış olur dışarıda hepsi bu..oda mutlu olur bende:D

sağolasın kardeşim teşekkür ederim..darısı senin sahtelerine denk gelsin...paypal da hak talebine yükseldinmi mesaj geldimi paypal dan:confused:

sağolun teşekkür ederim:) tulum markasını yazdım yazınızı okuyunca:D şu dönem havyarlı dönem,biz bu işe gönül vermişiz,alı koyma 2ci planda bizdehihi

sağolasın kardeşim teşekkür ederim:) levreğin havyarlı olup olmadığını karnının şişkinliği belirlemez:) şu dönemde her bölgede levrek havyarlıbundan 1 buçuk ay önceki alı koyduğum levreğin yumurta haznesi oluşmuştu ve kırmızı idi içi:) ama henüz yumurtaları oluşmamıştı..yeni yeni dölleniyordu:)

sağolasın Volkan kardeşim teşekkür ederim:) o silikonun mantığı şu:)
    adı kaküllü zoka..takılmayı büyük oranda azaltıyor..sahtene özellikle çatal kuyruk gibi..yahut solacan tarzı silikonlar..yani kuyruğu kendiliğinden aksiyon almıyan sahtelere aksiyon verdiriyor:)kendinden kurşunlu silikonlarada bir düzenek yaptım..o farklı birazcık:) bu düzeneğin çekmesinde aman aman bir ağırlık yok.gagalıdan daha yumuşak.;) videoyu görünce anlarsın:D yanlız video bayağı uzun oldu.yapım aşamasını gösterdim..sahtelerin normal zoka ile aksiyonunu..kaküllü zoka ile aksiyonu nu.ve kayalık bir bölgede test denemesi....yanına çekirdek filan al izlerken..:D konunu okumuştum..ancak bu konuyu açtım..sonrasında video düzenlemeler ile uğraştım..halende uğraşıyorum..dönerim:)

teşekkür ederim kardeşim sağolasın:)

sağolasın abi teşekkür ederim:) aynen öyle abi,ağızları sulanmıştır o kişilerin:D benim bir lafım her zaman olur..lakin o adamlar balık yok derlerse..bunda sizinde payınız var derim:)

13. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    sağolasın Recep abim teşekkür ederim eyvallah:) sizede rasgelsin abi:)
    teşekkür ederim kardeşim sağolasın:) imzamızda yazdığı gibihihi atçek bir tutkudur bizde,balığı toplamıya deyil onunla oyun oynamıya gidenlerdeniz:) sanada rasgelsin daha iyileri:)

14. PEHLİVAN

PEHLİVAN mehmet

Favori Kamış:
    SHIMANO, BROWNİNG, LİNAAFFE, DAİWA, CARMORAN
    Favori Makine:
    Daiwa emblem pro 5000,RYOBİ,spro
    En İyi Avı:
    KIRLANGIÇ 3,5 kg
    Akıllı insanlar olmasa biz hala mızraklarla avlanır hala taş devrinde yaşar unga bunga anacım diye bağırıyor olurduk herhalde:D :laughing: :laughing: :laughing: aklınla bin yaşa kadir bey araştıra araştıra daha neler bulacağızneler göreceğiz;) Emğinize sağlık

Not:Bir tebrikte Balıklara olan hassasiyetiniz ve sevginiz için:thumb:

15. fztyasin

fztyasin yasin özkan

Abi ellerine sağlık ve tebrik ederim, yine senden yenilikleri öğreniyoruz, iyi ki varsın :)

Bu arada taraftar grubu sadece izleyip şaşırmakla kaldıysa iyi, aradan bazıları çıkıp "balıkçıya götürsen 30 lira verir" demediyse sen ona sevin :D

16. GencoGnc

GencoGnc Genco

Ne zamandır levrek levrek dediğin halde yakalayıp da bıraktın ya o levreği tebrikler Kadir.
    Bu iyiliğin hediyesi Abd den gelecek takılmayan senin püsküllünün üst versiyonu birşeyler.

O çatalkuyrukları ben de çok severim,benzer bir satıcı buldum ama 50 taneden aşağı satmadığından vazgeçtim.Bana da şeffa,çok açık mavi,içi mavi ya da pembe çakarlılarından lazım.

17. jevan34

jevan34 Serhan

Favori Kamış:
    okuma Helios 2,70 (20-60)
    Favori Makine:
    Shimano olur, iyi gider
    En İyi Avı:
    Henüz yakalanmadı ama eli kulağında biliyorum Levrek 60 cm 2kg (2012) / Kalkan 1.5 kg (42 cm - 2012)
    Tebrik ederim, çok güzel av olmuş,
    yakalamak ayrı maharet tabiki
    ama iade etmek bence 10 kat daha zor bu mevsimde :)

18. teddyman

teddyman Ercan

Favori Kamış:
    Okuma Safina-X spin 270cm 10-35Gr
    Favori Makine:
    Mitchell Blade Alu 4000
    En İyi Avı:
    Kasna 3 kg
    Abi sen nasıl bir adamsın ya.
    Beneklileri alıkoyanlar, tuttuklarını kuma gömenler arasında ruhum daralmıştı.
    Sağolasın senin rapordan sonra insanlık ölmemiş vesselam dedim.
    Yüreğin dert görmesin, ellerine sağlık.

19. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    sağolasın abi teşekkür ederim:) çok bulanık suda bölgede derinse ve kayalık ise..kullanabileceğim gagalı ve su üstü sahteler bazen iş yapmıyorlar..fırtınada balık dipte..daha önce 2 kere misina patlattırdım balığa böyle havada ve dipte..yanlız 20 yi geçkinde silikon taktırdım dipte..düşün araştır kafa yor:) böyle birşey çıkardım..hazır satılan değişik modelleri var..onlardan da yaptım..lakin çekişte zorladılar..bu aparat 2 işi birden görüyor..aynı zamanda aksiyon verdiriyor bu tip silikonlara:)

sağolasın kardeşim teşekkür ederim:) bu bölgede balık salmada numunelik atçekçiyim:D şu dönem oltama takılacak levreğin boyu beni durduramazhihi

sağolasın aga teşekkür ederim:) Weedless jig,weedguard bunları çok araştırdım.benzerlerinide yaptım..lakin en beğendiğim kendi yaptığım oldu:) 2 işi bir arada görüyor:) çatal kuyruk silikondan ben 50 tane almıştım:D çinlileri ziyaret etmek lazım..farklı tiplerini almakda bulundurmakda yarar var:)

sağolun teşekkür ederim:) sizlerede nasip olur inşallah:)

20. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    eyvallah kardeşim sağolasın teşekkür ederim:) boşver o insanları,onlar bizden deyiller:D