iyi günler hepinize ben bir tane kamış aldım ama pek kullanışlı deyil daha doğrusu güzel deyil ve hassazda deyil bunun için geri vermek zorunda kaldım acaba siz bana kamış önere bilirmisiniz kullanacağım yer ise dere alabalık için at-çek bir tane kamış buldum ama sizce güzelmi bana göre uygun deyilse bana önere bileceğiniz bir kamış varmı???? işte linki http://avmarketi.com/asp/show_stock.asp?product=18-BZK-11237-210
hasan kardeşim o kamışı iade etmekle bence iyi yapmışsın... teleskobik kamışlar at-çek yapmak için pek kullanışlı değildir bence, o yüzden boyu dezavantaj olsada 210 ya da 250 cm boyunda 5-25 gr atarlı spin kamışları almanı tavsiye ederim, hem teleskopik kamılara göre nasıl okadar rahat attığına hayret edersin hem de sahtene ya da kaşığına istediğin aksiyonu çok rahat verebilirsin hemde en iyileri bile iade ettiğin kamıştan çok ekonomik... http://www.avmarketi.com/asp/listgroup.asp?group=02050100 aresinden bakıp beğenebilirsin cormoran bull fighter ya da DAM onliner dan çok memnun kalırsın ben DAM onlinerdan çok memnunum... birde şunu söyleyim iyi atış için en az 180 cm den kısa iyi aksiyon iletim için 250 cm den uzun kamış tavsiye etmem... Bunlar beni kendi bilgi ve tecrübelerimden nacizane tavsiyemdir, sonuçta kullanacak olan sensin.... Rastgele...
Mahir kardeşim konuyu güzel anlatmış.. Kamış boyu kendi boyunuza bağlı olarak 3 metreye kadar olabilir..Buna ilave olarak kullanacağınız sahte ve avlak şartlarına bağlı olarak kamış uç aksiyonu önemlidir..Rüzgarda leverek için soft aksiyonlu bir kamış uygun olmazken gölde turna avında harika kullanım rahatlığı sağlar..Önemli olan av ve avlak durumuna bağlı uygun seçim..Benim şahsi düşüncem
saolun teşekkür ederim ben de bakındım carmorana güzelde kamış ama nerde satılıyor onu bilmiyorum karaköy cıvarı olsa daha iyi olur bilen varmı av marketi hariç karaköy çevresinde mağazası varmı carmoranın
Cormoran ın ithalatçı firması İSTOÇ da ikitelli de. Kısık balıkçılığın karşısında Remixon ithalatçısı var aynı zamanda Strike-Pro nunda ithalatçısı oradan uygun fiyatlı temin edebilirsiniz.