At çek...

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Kadir Levrek Peşinde tarafından paylaşıldı.

1. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    Merhaba abilerim kardeşlerim,cümleten tekrar merhaba:)

dün gündüz akşam için atçeke gitme kararı aldım,başladım takımlar ile oynamıya:)

ara ara japon kankilerimizin videolarını izleyip kendime ara gazı verdiriyordum:D
    akşam oldu meranın yolunu tutdum,varır varmaz fortuna sahtemi taktım,

su biraz bulanık bu iyi,lakin rüzgar aksi yönden esiyor bu kötü:rolleyes:
    levreğin devriye attığı noktaları tek tek sağlı sollu ileri,çaprazlarına varana kadar denedim vuruş alamadım,

bu sahte de çok ısrar ettim ama denk getiremedim bir türlü,önceki avımda bir sefer denk getirmiştim ancak levrek çabuk kurtulmuştu,

ardın dan yozuri pins minnow magnet sahteye geçiş yaptım,
    filmi tekrar başa sarıp devriye ye çıktım,

bir noktada ufak defek hareketlenmeler vardı,acaba bu turnamı:confused:
    öyleyse bunu anında kapar nede olsa turna katili:D kırmızı bültende aranıyor:D

yaklaşık 20dk aynı sahte ile denedim vuruş alamadım,dedim ki haa bu turna deyilmiş büyük ihtimal levrek giller:)

sahteyi farklı bir aksiyon ile çekme kararı aldım,yanlız aşağıda balık varsada muhtemelen benim bu sahteye bakıp gitmişlerdir dedim,şansımı yine aynı sahte ile denemeye karar verdim,atıyorm çekiyorum boş,
    sonra bir ara meraya, o noktaya yeni teşvik eden ispendeği kandırıverdim:D
    sevip okşadım resim çekindikden sonra iadeyi tahaddütlü gönderdim....

Uploaded with ImageShack.us

ardın dan diğer yazuri sahteme geçtim,sağlı sollu denedim yok yemedi,farklı bir noktadan açığa attım bu kez,

ancak japon kankilerimden aldığım ara gazı çabuk tükendi:D bu sebebden dolayı ilk saniyelerdeki gibi dikkatli atıp çekmiyordum,o ara ufak bir vuruş aldım,
    sonra yer değiştirip farklı noktaya gönderdim sahteyi,

sahteyi çok yavaş çekiyorum aklım japon kankilerde,o ara kamışın ucunu minik minik haretlendirdim...sahte 20mt solumda açığa doğru çaprazlama,aklım haala japon kankilerde,öyle olunca benim masum öksüz yozurim derbeder derberder yol katetmekde:cool:

o ara bir vuruş aldımmmm küttttt diyee:eek: uyuşmuş bedenim bir den canlanıverdi:D, o ne biçim biniş ohaaa insan biraz kibar atlar:D demeden önce bende ani tepki vererek taslamama yapmıya kalkıştım,tasmalamamın son 10 15cm si balık kurtuldu:rolleyes:
    kamışımın ucu balıktan tarafda idi,ben yukarıdayım 1mt civarı çökmüş vaziyette,kamış suya çok yakın,ama tasmalama başarısız oldu,niye başarısız oldu!!

o 2 iğneden bu kadar çabuk kurtulamaz bu balık,muhtemelen kafa dan daldı sahteye,misina klips balığın ağzında buluştu,yemin fake olduğunu anlıyan balık ani hamle ile dönüş yaptı,balık iğneye takılsa kurtulmak için kafa atar o hiç olmadı,nasip deyilmiş demekki:rolleyes:

işte o sahte.

artık gitmeye niyetlenmiştim ancak yukarıdaki hadise bana 1 saat kadar daha atçek yapmam için ara gazı vermişti:D
    sahte değiştirdim hemen,
    yine yozuri taktım,o benekli yişilli sahtem:)

çok geçmedi 3 cü mü 4cü mü atışımdan sonra bu balık bindi:) resim çekindik müsade istedi bende gitmekde özgürsün dedim ait olduğu yere ulaşması için yoldaşlık ettim:)

sonra takımı topladım,bu gaz bana 2 3 gün yeter bu iş yoğunluğu arefesinde:)

en güzel avlar sizlerin olsun,trofe avlarınız olsun,

saygılar

2. simendifer

simendifer Sennur

Şöyle sahil kenarına gidip bir tane levrek alsam, 2-3 değil 2-3 yıl yeterdi bana o gaz. :) Git sahile, at sahteni, al levreği, ne güzel iş. Çok şanslısınız gerçekten. :)

Bostancı sahili ve levrek. :rolleyes: Neyse, saçma hayaller kurmayayım şimdi. :)

Tebrik ederim, dahasına rast gelsin.

3. KorkutAta

KorkutAta Muharrem

Favori Kamış:
    D.A.M FZ SPIN 215 CM
    Favori Makine:
    Okuma Flame 20
    En İyi Avı:
    sazan, 13,1 kg.; gökkuşağı alası, 2 kg.
    Tebrikler, güzel balıklar. Keşke ben de o zevki bir tadabilseydim.

4. 41p3r

41p3r Alper DEĞİRMENCİ

Favori Kamış:
    Okuma Salina SeaSpin 10-40g kamış 240cm,REMIXON STRONG TELESURF KAMIŞ 200G 420CM
    Favori Makine:
    RYOBI KOBE 2500 MAKİNE,Spro Super Long Cast LCS 555
    En İyi Avı:
    Somon, 2 Kg
    Avınız güzel, anlatımınız bir başka güzel olmuş. Tebrik ederim. Darısı başımıza. Siz de sitede hem yaş hem de bilgi olarak çok saygı duyulan üstadlardan olacaksınız ilerleyen yaşlarınızda bu anlatımlarınızla bence.

5. ES_1903

ES_1903 Ersin

Kadir abi çok güzel bir rapor, eline sağlık..

6. nihatkr

nihatkr Nihat

Favori Kamış:
    Kesinlikle El Oltası :) ve TELE SURF 4,20 MT 150 GR
    Favori Makine:
    RYOBI ECUSIMA 8000Vi MAKİNE
    En İyi Avı:
    Bir yakalayabilsem
    Bostancı sahilinde yok elbet ama, 20 km ilerde pendik askeriye yanında aldıklarını ben gördüm. Ben tersaneden tekneyle çıktığımda bende alıyorum askeriye önünden ama kıyıdan daha farklı bir zevk bu gerçek.

7. alparslan07

alparslan07 izzet

Favori Kamış:
    (Okuma Salina SeaSpin 10-40g)(albastar hera 2811 2.70cm.30-60 gr)(ceboastur pantorga 100g 200g 4.20)
    Favori Makine:
    shimano sahara 3000 fd-spro passion fd 720 & 740-d.a.m 1137 840 quick slr spin 840 fd
    En İyi Avı:
    1430 gr levrek
    bir gün benide götürsene senle av yapmayı özledim:)

8. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    bizim buraların levreği varsa sizin oraların sarıkanatı çinekopu lüferi var:)
    gerçi lüferde çok yırtıcı levrekleri büyümeden midesine indiriyor olabilir,
    o kadar sarı kanatı çinekopu görünce bunların arasında levreğin yaşama sansı çok az gibi geliyor bana,ama yinede levreğin takıldığı bölgeler mutlaka vardır diye düşünüyorum,
    teşekkür ederim

inşallah sizede bu zevki alıp tatma da nasip olur :) teşekkür ederim

sağolun teşekkür ederim:) ,bizim daha yiyeceğimiz çok ekmeğimiz var:) daha dün başladık bu atçek sevdasına:) ustaların kendine has bilgilerini toplama peşindeyim:) daha yolun çok başındayım:)

teşekkür ederim kardeşim sağol, sende aynı zevke nail ol:)

9. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    yaparız bir akşam turu İzzet abi:) yanlız senin şu remixon popperi getirmeyi unutma abi:) onun yüzüşüne hastayım:) ne güzel ses çıkarıyor öyle hüp hüp diye:D sıpariş geçecektim unutmuşum nasıl olduysa:rolleyes:bendeki riverin poperi onun kadar iyi yüzemiyor:rolleyes:

10. mustafaonur

mustafaonur mustafa onur

tebrikler.sahteler kaç cm?eğer 7 cm lik lerinizse şamandıra kuldınızmı.şu japonları bende başlıyayım izlemeye,aksama bende gidicem :)

11. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    ilk resimdeki 5cm diğer 2si 7cm,25lik süper maxsim misina ucuna 8 numara armut tipi alba starın çelik klipsini takıp atıyorum,tabbi bu klips fırdöndülü ama ben fırdöndüsünü çıkarıyorum,

aslında dün gece ayrı makina kamış getirmiştim top ile atmak için,rüzgar pek etkilemedi atmak istediğim mesafelere rahat atabildim,5cm lik sahteyi yer geliyor 20mt rahat fırlatıyorum,bu mesafe bana çok bile:) diğer sahteler ile daha uzağa atıyorum,mono misina örgü misinaya göre makinanın kafasın dan daha fazla boşalıyor,hayli ile atış mesafesi uzuyor:)

12. mehmetişbilir

mehmetişbilir mehmet

Favori Kamış:
    shimano catana
    En İyi Avı:
    5.250 gram levrek
    tebrikler kadir abi güzel bi av olmuş :Dişlerinin yoğunluğunda balığa zaman ayırdığın için ödülnü almışsın diye düşünüyorum kal sağlıcakla avların daim olsun saygılar :D

13. simendifer

simendifer Sennur

Evet oradan alıyorlar ama bu avlak önceden bilinmiyordu, şimdi o tarafa da rağbet çoğaldı. Kıyıdan zor, tekne lazım, ki o da askeriyeye çok yakın merada olduğu için sıkıntı yaratıyor. Üstelik ben pek tekneyle çıkmıyorum. Eskiden bir sorunum yoktu ama son zamanlarda tekne tutmaya başladı beni.

14. Attila59

Attila59 Atilla Akgun

Kaptan Tebrikler çok güzel bir rapor hazırlamışsın Rastgele.

15. muhammer41

muhammer41 Muhammer YILMAZ

Kadir aha bu kadar anlatılr bir atçek avı kütlemesi sanki benle avlanıyorsun
    beni yaşattın be kardeşim hayallah senden razı olsun birgün yakındır trofe bir levrekle buluşacaksın içime doguyor rasgele rasgele.

16. alparslan07

alparslan07 izzet

Favori Kamış:
    (Okuma Salina SeaSpin 10-40g)(albastar hera 2811 2.70cm.30-60 gr)(ceboastur pantorga 100g 200g 4.20)
    Favori Makine:
    shimano sahara 3000 fd-spro passion fd 720 & 740-d.a.m 1137 840 quick slr spin 840 fd
    En İyi Avı:
    1430 gr levrek
    remixon deyildi o sahte kadir bende başka poper yok bu olsa gerek dediğin XENON PELICAN 70 MM
    zaten sürekli çantamda duruyor...

17. darthvader61

darthvader61 Mehmet

Favori Kamış:
    Shimano Technium DF 270 MH // Shimano ForceMaster 240M 10-30
    Favori Makine:
    Shimano Biomaster 4000 FB // Shimano Rarenium 3000 SFA
    Ne güzel kandırmışsınız tebrikler. Bende 1 aydır eser yok :) Gerçi somon aldık ama levrek hala yok :) O Japonların videoları zaten adamı deli eder:) Exsence diye bir serisi var özellikle levrek için. Çok güzel hazırlanmış videolar. Hele o videoların sonuna bitiyorum.

Edit: Konusunu videolar bölümüne açtım :p http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?p=804050#post804050

Son düzenleme: 23 Mart 2011
  18. nihatkr

nihatkr Nihat

Favori Kamış:
    Kesinlikle El Oltası :) ve TELE SURF 4,20 MT 150 GR
    Favori Makine:
    RYOBI ECUSIMA 8000Vi MAKİNE
    En İyi Avı:
    Bir yakalayabilsem
    Kıyıdan askeriyenin orası evet bu aralar pek müsade edilmiyor. Ama biz tersaneden çıktığımız için teknemize pek karışmıyorlar. Ama 50 mt fazla yaklaşında dürttttttt sesleri başlıyor :)

19. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    sağol kardeşim:) böyle ufak defek de olsa insan ın şevki kırılmıyor,arada bazen irileride süpriz yapabiliyor binde bir olsada,o gün şansın varsa çekersin yoksa tarihi belirsiz kendini göstermiyor:)

sağol kardeşim:) geçen gün zargana deyince dün mera da gördüm sigara kadar dı büyüklüğü,garibim kaçıyordu sıçraya sıçraya:)

vallah abi dün geceki o sert vuruş beni tatlı düşümden uyandırdı bir anda ama nasip olmadı:) o meranın böyle bir yapısı var abi,böyle binde bir iyi balık denk gelir oda ya atlamaz yada böyle kaçar,ama artık o eski çömezliğim yok daha temkinli davranıyorum abi,şu 3 sahteyi düz atıp çektim hiç ses çıkmadı,olaya biraz aksiyon karıştırdım sabredince ancak kandırabildim,
    teşekkür ederim abi sizede rasgele
    tamam abi bu sahte işte:)

teşekkür ederim kardeşim sağolasın:) benim ilham kaynağım japon videoları:) gazı alıp yola çıkmamda önemli faktörü oynuyorlar:)

20. AKİF ÖZKAN

AKİF ÖZKAN AKİF ÖZKAN

Favori Kamış:
    Okuma salina spin2.40 ve bilumum kamış
    Favori Makine:
    yeteri kadarı
    En İyi Avı:
    Yeşil ırmak nehrinden bir torba dolusu tırıvırı
    Oltan boş gelmesin hiç Kadirim, bende saat 4 den bu ana kadar spindeydim ve sahtelerimi yüzdürdüm, aziz İstanbul boş çevirdi gene:( Olsun, hava güzeldi, manzara güzeldi, kollar pazı yaptı:) Bilinçli davranışını takdir ediyor, o balıklar ve nesli adına teşekkür ediyorum:)