At Çek

Konu, 'Tanışalım' kısmında atarbaki tarafından paylaşıldı.

1. atarbaki

atarbaki Baki Atar

Favori Kamış:
    Lineaeffe spirit surf kamış 3.60m
    Favori Makine:
    SHIMANO CATANA 4000 FB 2+1 BB
    En İyi Avı:
    Aynalı Sazan-4,5 kilo
    Öncelikle böyle bir siteyi kuranlara ve bu sitede bilgi ve tecrübelerini paylaşan herkese merhaba demek istiyorum.Umarım sitedeki tecrübeli arkadaş ve abilerimiz bizden değerli tecrübe ve bilgilerini eksik etmezler.Benim son zamanlarda ilgi duymaya başladığım konu At Çek tarzı avlanma.Biraz araştırma yaptım ancak özellikle İstanbul içerisinde nerelerde ve hangi dönemlerde yapılabilir konusu pek yok veya ben bulamadım.Balık cinsi olarak ise kesinlikle Levrek için soruyorum.Tecrübeli olanlar umarım cevaplarlar.Şimdiden teşekkür ediyorum.

2. yücel arıtoprak

yücel arıtoprak yücel ARITOPRAK

Favori Kamış:
    SHIMANO
    Favori Makine:
    SHİMANO
    En İyi Avı:
    HENÜZ İYİ DİYEBİLECEGİM AVIM YOK
    baki atar oncelikle hoş geldin atcek konusunda istanbul ici avlanma yerleri oğrenmek istemişsin ama sanırım buna yanıt alabıleceğini pek sanmıyorum nedenide avlak soylendiği zaman ertesi gün avlakta 200 kişi kesin gorursun:) ama sana yardımı olursa 8 ve 9. aylarda sıcak hava dalgalı deniz ve karadeniz ideal:)

3. OMMG

OMMG OKAN

Hoşgeldiniz,keyifli paylaşımlar dilerim...
    Sizde takdir edersinizki bir sürü insan bu gibi formlara sadece avlak öğrenmek için giriyor ve sonrası malum...O yüzden avlak paylaşma konusu biraz sıkıntılı...

4. atarbaki

atarbaki Baki Atar

Favori Kamış:
    Lineaeffe spirit surf kamış 3.60m
    Favori Makine:
    SHIMANO CATANA 4000 FB 2+1 BB
    En İyi Avı:
    Aynalı Sazan-4,5 kilo
    Mesaj alınmıştır.Cevaplar için teşekkür ederim.

5. OMMG

OMMG OKAN

Zaman geçip dostluklar oluştukça eminimki birçok bilgi özelden paylaşılacak ve birlikte güzel avlar yapılacaktır.Anlayışınız için teşekkürler...