Öncelikle böyle bir siteyi kuranlara ve bu sitede bilgi ve tecrübelerini paylaşan herkese merhaba demek istiyorum.Umarım sitedeki tecrübeli arkadaş ve abilerimiz bizden değerli tecrübe ve bilgilerini eksik etmezler.Benim son zamanlarda ilgi duymaya başladığım konu At Çek tarzı avlanma.Biraz araştırma yaptım ancak özellikle İstanbul içerisinde nerelerde ve hangi dönemlerde yapılabilir konusu pek yok veya ben bulamadım.Balık cinsi olarak ise kesinlikle Levrek için soruyorum.Tecrübeli olanlar umarım cevaplarlar.Şimdiden teşekkür ediyorum.
baki atar oncelikle hoş geldin atcek konusunda istanbul ici avlanma yerleri oğrenmek istemişsin ama sanırım buna yanıt alabıleceğini pek sanmıyorum nedenide avlak soylendiği zaman ertesi gün avlakta 200 kişi kesin gorursun ama sana yardımı olursa 8 ve 9. aylarda sıcak hava dalgalı deniz ve karadeniz ideal
Hoşgeldiniz,keyifli paylaşımlar dilerim... Sizde takdir edersinizki bir sürü insan bu gibi formlara sadece avlak öğrenmek için giriyor ve sonrası malum...O yüzden avlak paylaşma konusu biraz sıkıntılı...
Zaman geçip dostluklar oluştukça eminimki birçok bilgi özelden paylaşılacak ve birlikte güzel avlar yapılacaktır.Anlayışınız için teşekkürler...