at çekle levrek avı arkadaşlar at çekle ilgileniyorum ilgilenenler varsa görüşelim sizlere tuttuğum levrekleri gönderiyorum
Ünal bey selamlar, bu konuda degerli ustalarımız kapsamlı şekilde bilgi sunacaklar bende heyecanla bekliyorum özellikle vedat bey ve site yöneticisi erdal bey ve diger arkadaslar bu konuda yardımcı olacaklardır umarım sizinde katkılarınızla bu başlık altında güncel bilgiler ve detaylı bilgiler paylaşılır rast gele
Ünal bey, Aşağıdaki uygulamaları yaparsanız resimleriniz görünecektir. Kopyalamış olduğunuz link i olduğu gibi cevap paneline yapıştırınız. Sonrasında ise yapıştırmış olduğunuz link in başına yazınız. Yani,
Bu linki incelediniz mi? http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=19910 Hala olmuyor diyorsanız siteden aldığın linkleri kopyala ben görünmesine yardımcı olurum.
Ünal bey atçekle levrek avı birçokğumuzun ilgilendiği ve zevk aldığı bir av şekli. Ancak öncelikle av bölgenizi ve yaşadığınız yeri ayarlarınızdan belirtirseniz daha faylalı olur. Bu forum sitelerine bende resim ekleyemedim www.resimekle.gen tr gibi sitelerde resimleriniz ekledikten sonra alt tarafta forum kodu yada forum linki vs gibi bölümler bulunmakta. Oradaki linki kopyalayıp mesaja yapıştırırsanız resim ekleme işiniz çok kolay olacaktır.
İmageshack sitesinin arayüzü değiştiği için kodların sıralaması farklı. Başında "forum" yazan linki kopyalamanız yeterli olur. Satırın tamamını seçtiğinizden emin olun.