Bu topraklarda, bu günlerimize sahip olmamızı sağlıyan, eşsiz önder Kemal ATATÜRK'ü, silah arkadaşlarını ve bu uğurda şahadet mertebesine ulaşan tüm şehitlerimizi, rahmet, minnet, saygı ve şükranla anıyor, ruhlarınız şaad, mekanınız Cennet olsun diyorum.
Şu anda, bu yazıyı, bağımsız topraklarda, bir aileyi değil bir ulusu simgeleyen bayrak altında özgürce yazıyor olabilmemi borçlu olduğum büyük lider, çağdaş insan Mustafa Kemal Atatürk... İyi ki varsın Atam. Seni saygıyla, sevgiyle anıyor ve yolundan yürüdüğümü bilmeni istiyorum. Huzur içinde uyu...
Seni bizden söküp alamazlar ATAM !!! Devrimlerinin yılmaz bekçileriyiz, herzaman heryerde senin izindeyiz.. Ruhun şad, mekanın Cennet olsun.. Saygıyla ve sevgiyle anıyoruz Deniz Gözlü Güzel ATAM...
Olmasaydın Olmazdık... 1881 - 193∞ çok beğendiğim bir reklam video. kısa ve öz. herşeyi anlatıyor aslında. Saygıyla...
Ruhun şad olsun Atam.Seni, silah arkadaşlarını ,şehitlerimizi ve yaptıklarınızı hiçbir zaman unutmayacağız,unutturmayacağız dualarımız sisizinle mekanınınz Cennet olsun.
Huzur içinde uyu atam.Her nekadar unutturmaya çalışsalarda Seni hiç bir zaman unutmayacağız.Özellikle bu günlerde seni çok arıyoruz..
ruhu şad olsun Atamızın nur içinde yatsın bu şiir atatürk ve cumhuriyet düşmanlarına ; Ne ararsın Tanrı ile aramda? Sen kimsin ki orucumu sorarsın? Hakikaten gözün yoksa haramda, Başı açığa neden türban sorarsın? Rakı, şarap içiyorsam sana ne. Yoksa sana bir zararım içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim. Esir iken mümkün müdür ibadet? Yatıp kalkıp Atatürk'e dua et. Senin gibi dürzülerin yüzünden, Dininden de soğuyacak bu millet. İşgaldeki hali sakın unutma, Atatürk'e dil uzatma sebepsiz. Sen anandan yine çıkardın amma, Baban kimdi bilemezdin
Rahmet, özlem ve şükranla anıyorum. Ruhu şad olsun. Özellikle 10 Kasımlarda Ankara'lı ve/veya ANKARA'DA olmak bir ayrıcalıktır.
Allah mekanını cennet eylesin, her şeyimizi sana borçluyuz. Milletimize de Allah akıl fikir versin, bir an önce uyanmayı nasip etsin.
Eğer bugün hala bu topraklarda yaşıyorsak bunu ATAMIZA borçluyuz.Bunu hiç bir TÜRK vatandaşı unutmasın !!!! Ruhu şad mekanı cennet olsun... Uploaded with ImageShack.us