atçek hobin varsa derdin var :)

Konu, 'Makineler' kısmında Kadir Levrek Peşinde tarafından paylaşıldı.

1. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    evet arkadaşlar döndün dolaştım,kaç kere elimi cebime attım geri çıkardım:) en sonunda paraya kıyıp shimano yu aldım:)
    altdan 2 kalama ayarlı,en altdaki sert kalama ayarı,onun üstündeki yumuşak kalama ayarı,remixon silk örgü misina saracağım,diğer 2 makinam da da aynı misina sarılı,

Uploaded with ImageShack.us

maria tıght slalom ,diğer poh kodlu olanı da olsa keyfim tavan yapacakdı bu gün:) olsun yinede levreğin sevdiği renkler var üzerinde:) aslına bakarsanız ben hep şöyle düşünüyorum,
    askerler toplu yürürken,biri ters adım atsa,dışarı dan göze batar hemen,bunuda aksiyon olarak farz edelim,aksiyon varsa dikkat çeker,atlamasa bile peşinden gelir bakar,burda renk olayı devreye giriyor diyebilirim,

işte yine aldım o benekli yozurim den:D başka bir bayide sahtelerin en arkasına saklamışlar,hemide 70mm olanı,kaptım hemen:D :D bunun arkasına her hangi gibi bir avcı balığı taktımmı,tutmasın dan çok,kızdırmasını çok seviyorum:D böyle defalarca balıklar ile oynaştım:D en sonunda levreğin biri dayanamadı,taa 17 18 mt den getirdim önümde kaptı sahteyi:D

rapala maxrap serileri,13cm,
    önceki gün sıparişini geçmiştim nett den,sonra 11mm e çevireyim dedim,sonra içimden bir ses önce burdaki bayileri bir dolaş dedi,baktım 13cm olanları var,alacağım bir rengide yok idi,mavi altı kırmızı olan,dedim oda olmasın,aklıma 500gramlık ispendek geldi,karnından 11cm civarı kefal çıkmış idi,500gram 11cm i yutarsa benim aradığım levrek 13cm i şeker niyetine alır dedim ve başladım alış verişe:D

rapala maxrap ile ilgili aksiyon çalışması,youtube den.

http://www.youtube.com/watch?v=Oa7gPetAO4I

daiwa namı diğer türkçe adı levrek avcısı :

albastar çelik klipsli fır döndü,bu klips rapala klips in benzeri,6numara küçük boy,çekeri 11 kilo,ben bunun fırdöndüsünü çıkarıyorum rapalaya takıyorum,klips 2 yerinden klitli,açabiliyorsunuz,fırdöndüyükesmeye gerek yok,başka avlarınız da kullanabilirsiniz,ayrıca kolay kolay paslanmıyor,yaz dan kalanları artık yenileyim istedim:)

önemli bir sahteyi eklemeyi unutmuşum,ilk defa deniyeceğim ama bu bana çok güvendirici geldi,silikon kırmızı başlıklı simli,çok yumuşak bir yapıya sahip,tanesi 1tl

bu gördüğünüz tüm malzemeleri,internet satış fiyatın dan 57tl daha aşağı aldım:) az kalsın cep den fazla para çıkacaktı direk den dönmüşüm:)

buraya kadarmış arkadaşlar,ALLAH hepinizin gönlüne göre avlar oltalar,sahteler nasip etsin,

saygılarımla

Son düzenleme: 23 Aralık 2010
  2. 3182

3182

Hayırlı olsun. Allah rapala takım kopartmadan avlar nasip etsin.

3. eminertürk

eminertürk emin ertürk

Favori Kamış:
    shimano catana
    Favori Makine:
    penn sargus shimano baitrunner 6500b
    En İyi Avı:
    yildizli trakonya 53 cm 1,5kg sinarit 1,75kg
    Kadir abi toplu alım yapmışsın bakıyorum inşallah o kocaman levrekler oltanın ucundan eksik olmaz

4. yeknet

yeknet Yekta

Favori Kamış:
    lineaeffe unicast420
    Favori Makine:
    mitchell avosurf700
    makineyi kaça aldınız acaba? Bu arada rapalalar çok güzel benim bile atlayasım geldi. :)

5. western222

western222 Süleyman

Favori Kamış:
    RON THOMSON TYRAN 2.70 cm
    Favori Makine:
    DAM QUICK EFFZETT 735 RD
    10 numara malzemeler...alışverişi böyle ucuza nereden yaptınız acaba?fiyatlarınıda yazar mısınız?

6. 0utlaw

0utlaw Bahadır köse

Favori Kamış:
    Shakespeare E Series Supraglass 10-20
    Favori Makine:
    D.A.M. Quick 220,D.A.M. Quick 89
    En İyi Avı:
    Levrek, alabalık
    Vay vay vay abi hayırlı olsun bugün limanda değildin sebebi ortaya çıkmış oldu:D Artık gelme zaten limana:D biz silikonla bir iki sahteyle uğraşalım sen diz boy boy...Nazar değmesin güzel görünüyolar.Rastgele sana 3 hafta sonra görüşürüz

7. AKİF ÖZKAN

AKİF ÖZKAN AKİF ÖZKAN

Favori Kamış:
    Okuma salina spin2.40 ve bilumum kamış
    Favori Makine:
    yeteri kadarı
    En İyi Avı:
    Yeşil ırmak nehrinden bir torba dolusu tırıvırı
    Bol bol trofelerin olsun Kadir kardeşim :) Çok özenli ve özendirici bir takım hazırlamışsın :) Raporlarını dört gözle bekliyorum.

8. KULL64

KULL64 Emrah

Favori Kamış:
    Guan2000gr
    Favori Makine:
    Ticagt4000
    En İyi Avı:
    ...
    Kadir Abi sen hem at-cek'e,hem levrege,palaskaya,kafasiz yilan baligina hemde bu tur alisverislere baya isindin bakiyorumda :D
    Hayirli olsun Abicim,gule gule guzel avlarda kullan insallah.Rastgele ;)

9. melanqoliq

melanqoliq FATİH KOÇ

Favori Kamış:
    Okuma Salina SeaSpin, Lineaeffe master jig
    Favori Makine:
    Shimano Hyperlop, Ryobi Ecusima 3000vi, Okuma Salina SA 2 16000
    En İyi Avı:
    Sülemem nazar değer :D
    Hepsi birbirinden güzel hemşerim..
    Bol trofeli avlar olur inşallah..
    max lere dikkat ama,aksiyon verirken yemleniyor gibi başaşağı gittiği için takılıyor sık sık.
    bugün bitane bıraktım mesela denize :D
    rastgele..

10. gladioman

gladioman mulayım naci

Favori Kamış:
    SHIMANO ASPIRE AX TELE SURF 4,30 MT 200 GR
    Favori Makine:
    SHIMANO Biomaster 8000 PG
    En İyi Avı:
    kofana - turna 82 cm
    hayrlı olsun güle güle kullanın

11. OMMG

OMMG OKAN

Yeni oyuncakların hayırlı uğurlu olsun, inşallah güzel avlara imza atarlar da bizde burada güzel raporlar okuruz.Bu arada seçimlerin çok güzel :)

12. shatin

shatin mErt

En İyi Avı:
    :)
    Hayırlısı olsun valla abicim ii günlerde kullan hepsini. Remixon örgü misinadan memnunmusun ??

13. pasifik06

pasifik06 Birol Onaran

Hayırlı olsun Kadir,im.güle güle kullan.Rasgele.

14. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    teşekkür ederim sağolun:) sizlerede neşeli avlar nasip etsin,

ne diyeyim kendime bilemiyorum:D hep bu son olsun diyorum,başka almıyayım diyorum,sabrede ede bu güne geldim:) biraz da karanlığa kalıp denemeler yapacağım,bunun için sahtelerin boyutunu büyüttüm,meraya arada bir 25 30 kiloluk kuzu balığı gelip gidiyor,o denk gelmesin de ne atlarsa atlasın:D dehşet asılıyor oltayı,sabah suyunda suda sörf yapma niyetim yok:D

teşekkür ederim sağolun,makinayı 150tl ye aldım,diğer malzemelerde de indirim var,

teşekkür ederim sağolun,aslına bakarsanız benim bildiğim internet ortamın dan alış veriş yapmak daha hesaplı,iş balık malzeme alımına gelince malesef fiyatlar pahalı,örnek remixon örgü misina 25tl ve yok satıyorlar,ben20tl ye aldım,bunu tek alsam nett den birde kargo parası vereceğim fark çıkacak 13tl ye,
    maxraplar26,25tl maria20tl,yozuri20tl,klips 2.50tl,makina150tl,daiwa sahte20tl,makinayı aldığım yerde 18tl imiş:D
    bunların yanında gittim çaylarını içtim,sohbet ettik atçekçilerle,çok uzakdalar ise bir birimize tiyolar verdik:D
    2 gündür bana sıpariş bilgisi verdiler nettdeki satıcılar,bekletildim,ne gereği var,gittim aldım geldim daha ucuza:)

kim demiş orda deyildin diye,sen sıcak yatağında yatarken ben 5de atçeke başlamıştım bile bu sabah:D görüşürüz gelince kendine iyi bak,

teşekkür ederim Akif kardeşim,alma dan önce piyasayı araştırıyorum genellik ile:)

o kafasız yılan balığın geçenlerde kafalı olanına rast geldim side de kayalıkların arasında,ama bu biraz küçükdü ondan,intiharmı ettiler ne dir:confused: atçek işi gerçekden çok zevkli oluyor,teşekkür ederim:)

geçmiş olsun kardeşim,daha yeni almıştın:confused: ben olsam suya girer alırdım:rolleyes: yaz kış fark etmez su dalgalı deyilse denize girerim özellik ile kış aylarında,benim dikkat etmem gereken bazı bölgeler var,oralarda kullanmasam sıkıntı yaşamam:)

sağolun teşekkür ederim

teşekkür ederim,sizin yeni oyuncaklarınız da hayırlı olur inşallah

teşekkür ederim kardeşim,remixon misinayı dolaştırmazsam son derece memnunum:) yumuşak örgü misina,

sağol kardeşim teşekkür ederim eyvallah

15. western222

western222 Süleyman

Favori Kamış:
    RON THOMSON TYRAN 2.70 cm
    Favori Makine:
    DAM QUICK EFFZETT 735 RD
    gittin aldın geldin ucuza da abicim,nerden aldığını belirtmemişsin..dükkan sahbi kendisinden bahsetmemeni mi istiyor :D

16. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    normal ufak esnaf bunlar:) biri züccaciyeci,dükkanın bir bölümünde balıkmalzemeleri satıyor,ama manavgat da çeşit bakımından ilk 2 3cüncü sırayı alıyor diyebilirim,dükkanın bir tanesinin adı kocaav dı sanırım diğeri rüzgar züccaciyeci:)

17. melanqoliq

melanqoliq FATİH KOÇ

Favori Kamış:
    Okuma Salina SeaSpin, Lineaeffe master jig
    Favori Makine:
    Shimano Hyperlop, Ryobi Ecusima 3000vi, Okuma Salina SA 2 16000
    En İyi Avı:
    Sülemem nazar değer :D
    Almaya alırdım suyada girerdimde hatta gögüs tulumu vardı baya bi gittim yetmedi boyum.
    sonra cıkartıp gireyim dedim ama kayalıklar çoktu mürenden tırstım işin aslı.
    bide akşam karanlıktı mürenle şaka olmaz..:D

18. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    gündüz üşenmez isen gir al ne olcak 2dk da kurulanırsın,para verdin sonuç da,:) yanlız gözlük ile dal,yanına pense al,pense ile tut çıkarmaya çalış,elini direk atma takılırsın filan mazallah:)

19. Attila59

Attila59 Atilla Akgun

Hayırlısı olsun Kaptan Hepsi çok güzel malzemeler. İyi avlar diliyorum İnşallah Seni mutlu edecek avlar yaparsın yeni malzemelerinle Rastgele :)

20. GündüzGezen

GündüzGezen Şenol

Favori Kamış:
    Shimano Nexave CX 7-21gr. & Lineaeffe S-Curve Spinning 240 & Shimano Alivio TE 6000 / 360
    Favori Makine:
    Shimano Nexave 2500 FB & D.A.M Quick Effzett FDS 735 & D.A.M 860 SLR Surf
    En İyi Avı:
    Söylemem nazar değer :)
    Güzel seçim yapmışsın hem makine hem de sahte olarak tebrik ederim.
    Max rap serisinden kullandığınızda ziyadesi ile memnun kalacaksınız. Atış mesafesi ve dengesi mükemmel sahtelerdir. Raporlarınızda mutlaka adını sıkça duyacağımız bir sahte olacak. Rastgelsin.