Sabah yine düştüm yollara.. Yorgunluktan ölüyorum ama balığı tutunca hiç bişeyim kalmıyorhihi Biri sırtıma atlasın o şekilde bile atçek yaparımreeling İlk balığımı sağ çapraza yaptığım bir atışla aldım. 40 cm kadardı ancak kayaların üstüne yatırınca çırpıındı iğne ağzından çıkıverdi. Gitti. Dedim insafsız bi foto alsaydık ondan sonra gitseydin. Neyse dedim... Balığı sudan çıkarınca balıkla işim bitiyor benim zaten hiç yemesemde olur... Daha sonra yer değiştirdim. Sola doğru salladım silikonu hemen önümde dalgaların üzerinden geçerken köpük yaptığı bi taş vardı. Onun önünde kayaya takıldı gibi oldu biraz sardım olmazsa iner çıkartırım dedim ama sardıkça geliyor. Aaa levreğe takılmış. İkinci levreği almış olduk. Ama öncekini düşürdüğümden foto almaya tırstım Sonra aynı yere bidaha attım aynı yerde yine bir şey bastı kurtuldu. Hemen bidaha attım ve oltayı çektiğimde şaşkına döndüm. Karış kadar bi kefal 6.5 cm raglouya saldırmış Salacaktım ama ilk olduğundan aldım. Hatıra olsun. Sağda kaya olduğu için hep sola attım. Bide sağa atayım sonra yer değiştireyim dedim. Çekerken zınghihi Öncekinin ikizi geldi. Bu sefer foto aldım nası olsa çantada bitane var Bide toplu çekeyim dedim. Buda önceki gün başka bir merada yaşadığım diğer sürpriz Levrek yoktu ama yinede yüzümüzü güldürdü:laughing: Uploaded with ImageShack.us Bitane avuç içi kadar melanur bitanede 15 cm boyunda akya bebesi tuttum. Onları saldıktan sonra aklıma geldi foto çekmek. Allah her balıkçıya spinle levrek avlamayı nasip etsin. Sağlıcakla kalın...
Tebrikler, av yaptığınız deniz neresidir birde o şekilde bilgi verseniz? Mekan Ankara gözüküyor merak ettim
Teşekkür ederim Ali Abi hepimize inşallah. Teşekkürler İnan Abi sende o tombiklerin 15 kglığını bindiresin sırtıda. Markası Ragot-Raglou. Heryerde bulunur normalde. Takımda en hafif jigheadı takıyorsunuz sonrada atıp çekiyorsunuz bu kadar. Mekan Ankara Vatan Akdeniz. Teşekkür ederim daha irileri size rastgelsin...
Bravo Onur.Güzel av çıkarmışsın.Takım tek jighead li mi çift jighead limi?Ben silikon hazırlığımı tamamlamış ve aylardır(yaklaşık 3 ay)olta yüzü görememiş biri olarak son bir sorum daha var!bendeki jighead 4gr.yeterli mi?
Tekde olur çifte olur ben çiftle avlanmıştım bu avda. 4 gr biraz ağır kaçıyor yavaş çekimde takılmalar yaşanabiliyor. Ama meranın yapısına göre takmam diyorsanız kullanabilirsiniz. Evet. Zargana sandım çekerken. Buda çok ufakmış dedim sonra yaklaşınca turna olduğunu gördüm çok şaşırdım. Teşekkür ederim. İnşallah birgün B.İ.M poşetine sığmayacak levrek ve Akdeniz'imizin kralı Akya da tutarız. Teşekkür ederim. En şaşırtıcısı kefal oldu. Daha önce hiç görmemiştim.
Teşekkürler abi. Senin sistem manyak çalışıyor şu günlerde ama artık balık salmaktan bi hal oldum. Teşekkürler siz onu bide büyüyünce görün
Levrek avcılığında seçici olmak gerekiyor Onur , İnsanın kendisine bunu aşılaması prensip hale getirmesi uğraşından daha çok keyf almasını sağlıyor tamda uyguladığın gibi .. Saldığın bir ispendek karaya çıkardığın iyi bir levrek kadar keyf veriyor mu , vermiyor mu ?hihi Silikon her zaman Lider'dir bu konuda kolay kolay boş geçirmez mutlaka ufak tefek heycanları olur bütün süprizlere açıktır en kısır zamanlarda dahi.