[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG] kendi boyunda sahteye atlayan bir istavrit çok enterasan ilk defa başıma geliyor ufak bi durum raporu vereyim çanakkalede lüfer kesat buaralar atçekte istavrit çıkacak kadar levrek için denemeler devam ediyor eylül başında 2 adet 35-40 cm tutmuştum (biri canlı bırakma diğeri atçek) ama buaralar derslerden fırsat bulup avlarda ısracı olamadım karagöz nonstop devam ediyor denizde gümüş kefal zargana gibi yemlik balık çok fazla deniz suyu hala sıcak saygılarımla
bıçkın delikanlı istavrit hayvan hiç çekinmeden saldırdı sudan çıkardım öyle şaşırdımki sanki sudan çıkan balık bendim
daha önce at cekle cok üstavrit tutmuslugum vardır istavitlerde kendi capında avcı balıklardır rastgele
Çok ilgi çekici gerçekten; dikkatimize sunduğunuz için çok teşekkür ederim. Ayrıca esprili cevaplar için de çok teşekkürler, akşam akşam hoş tebessümlere vesile oldular
tebrikler kardes ne diyim.. Aykut kardesim ısparoz olduktan sonra sahteye yapısan artık ne gelse ben inanırım...
Merhabalar Emin bey tebrikler.Başlığınızı görünce tek olmadığım için sevindim.29 Ekim tatilinde arkadaşlarla bizde Çanakkaleyi deneyelim dedik.Ben şamandralı takıma baya da büyükçe bir teke takarak attım ve beklemeye başladım.İlk vuruştan sonra çekmeye başladığımda şok olmuştum çünkü sizinkinin ayarında iri bir istavrit oltamın ucundaydı.Hatta arkadaşlara da alay konusu olmuştum Demekki istavritler bunu yapıyor Sizin başlığınızla birlikte tek olmadığım için sevinçliyim Tekrardan tebrikler. Sevgi ve Saygılarımla
Teşekkürler Nurullah abi o ilk anda insan nekadar şaşırıyor hatta donup kalıo aslında bende tek olmadığımı öğrenince çok sevinmiştim