Tarih : Bu gün .. Yer : pamucak .. (bizde gizli saklı yok..paylaşınca tam paylaşırız) Amaç : At-Çek Hedef : Levrek, Turna , Araba . peugeot tepeee kadro : ben serkan sedat hava açık yıldızlı( gece onları gördüm bazılarıda hareket ediyordu) Takımlar , atçek makinelerde . misina sarılı Üst baş : kalın giysiler - kar maskeleri .. Önceden yapılan tel.görüşmeleri şaka ile karışık muhabbetler sonuca bağlandı , bu sabah saati 03 e kurmama rağmen 2 de uyandım.. geçtim ekrana bir de göreyim Vedat ile İhsan gece mesaisine kalmışlar.. Facede yüz gösteriyorlar..(face ya?) neyse bir muhabbet , derken 03 gibi Sedat x (files) geldi .. koyulduk torbalı yoluna ..aradım serkanı . yeni kalkmış..( tembel balıkçı) aldık onu evden doğru pamucak kanala ,, önceden alınan ihbarlarda balık varimiş .. bakalım dedik.. arabadan indik o da ne .iiiiiiii hava buz.. olsun bize koymaz.. yola devam .. yürüdük gittik mekana .. Başladık atıp çekmeye... serkanda ince uzun narin yeşilli bir sahte vardı onu kullandı.. sedat x tede aynı malzeme...bende komple çeyizimi götürmüştüm.. popperler-bubble ler - hophoplar zıpzpılar alah ne verdiyse hepsi kutuda.. 7 den 15 ee.. bendeniz önce kanal agzından karanlık olması hasebi ile süt beyaz kırmızı göz 10 cm Bubble pen tarzı markasına önem vermem almışım bir yerden olu denedim .. attık çektik - hoplattık -zıplattık-popladık -bupladık.. nafile ardından sırtı siyah gövdesi yeşil karnı beyaz bir yarım gaga yı taktım suyun altında salına salına geliyor . bir 2 defa bir frenleme oldu ama neydi bilmiyorum sonra boşaldı ..baktım iğnelerde yusun neyinde yok.. anlamadım ..neyse onu çıkardım başka bişi taktım yok. yok .yok .1 saat sonra ayaklar ve eller hissetmez oldu.. hadi arabaya döndük gün agarsın birda bakarız dedik.. döndük arabaya .. kakara ri -muhabbet az uyku ile ilk tan ışıgını serkan gürdü ve -haydin beyler işbaşına dedi yallah toplanıp bir daha aynı yere gittik yine başladık atmaya çekmeye.. bu seferde ben mavi kefal benzerini kullandım .. su üstü..bubble pen..WTD yi çok iyi yapan bir sahte.. oskarmıdır nedir..markası yaralı balık oldu - topal balık oldu - kör taklidi yaptırdım- ruhsal sorunu olan kefal oldu -.. ama nafile değil asılmak su üstü takip bile yoktu.. ama oraya ilk geldiğimizde karşı sahilden kaynaklı suya vuran ışık bantlarında kefallerin su üstü dansı benim en baştan umudumu kırmıştı.. ilaveten hoplıyan zıplayan kaçan eden yavruda yoktu.. neyse geldik artık arkadaşlarımın hevesini kırmmak için birşey demedim.. velhasıl kelam anlıyacagınız onu attık bunu attık .. bir ara niyetlendim serkanı klipse takıp atayım belki iri bişi gelir diye sonra vazgeçtim su soguk hasta neyin olur. garibim.. yani bir kendimizi atmadık balık için..herşeyi denedik ama hiç birşey çekemedik.. bu nedenle rapor un adı atıp ta çekememek oldu...Bu durumdan ötürü verdiğimiz olumsuzluktan dolayı üyelerimizden özür diler inşallah -maşallah bir dahaki sefere artık neresi kısmet olursa orada bir adette olsa kıyıdan balık tutarsak sizlerle paylaşırız.. Sedatla karar verdik 1 ay içinde konu-komşu -eş -dost bizi götürecek tekne bulamaz isek - bit pazarından bir adet banyo küveti alıp onunla açılacagız.. bir müddet sonra ona tahtatadan birde motor yaparsak .. deyme keyiflere.. sırtı bilem yaparız.. Gün aydınlandı döndük.. selçukun en meşhur çorbacısında kelle paça üstüne taze demli çay...bu arada bir de deprem oldu (bir o eksikti) merkez kuşadası imiş.. neyse rapor uzadı sizde sıkıldınız .. gözlerinizden anlaşılıyor..ters bakıyorsunuz ..ben bitireyim bari..gidem gari.. hoş kalın ama boş kalmayın..
Aboooo..... Müthiş bir rapor ellerin dert görmesin abi. Çok hoşuma gitti, keşke biraz daha uzun olaymış dedim. Denk gelmemesi üzücü ama olsun. Bi daha ki sefere inşaallah. Av çıkmasa da av yapmak bilem güzel. Bi daha ki sefere rast gelsin usta. Sevgilerimle...
velhasıl kelam anlıyacagınız onu attık bunu attık .. bir ara niyetlendim serkanı klipse takıp atayım belki iri bişi gelir diye sonra vazgeçtim su soguk hasta neyin olur. garibim.. yani bir kendimizi atmadık balık için..herşeyi denedik ama hiç birşey çekemedik.. Çok güldüm,çok güzel balıksız bir rapor,umarım balıklı olanlarıda okuruz ....Teşekkürler...
bu güzel anlatımların için teşekkürler agbi. orada balık kalmamış olabilir istersen seni buraya (eski mekanın marmarise) alalım seni
muhabbet güzel olmuş, bende 2008 yılında torbalıdaydım, 1-2 kez denemelerimiz oldu ama balık alamamıştık. çok rüzgarlı bir avlak yeri,
Hep Çekenlerin raporlarını okumaktan çekememeyi çekemiyordum. Aliağa liman, çay ağzı, plajlar, çakmaklı... 4 tane bölge değiştirdim yine de çekemedim. Ay olmadığı için olabilir mi?
At çek avını çekilir kılan da atıp çekemedikçe bir kez daha atıp belki çekerim demektir değil mi Muvaffak hocam. Ne yazık ki bu at çek disiplininin doğasında var atıp da çekememek. Anladığım kadarıyla alışmak gerek. Bu sürükleyici anlatımınız için teşekkür ederim. Keyifle okudum. İnşallah bir dahaki sefere rast gelir.
Zevkle okuduğum bir rapor oldu, elinize sağlık. Bazen bende at-çek yapmaktan sıkılıp sahte ile birlikte suya atlamak istiyorum, neden bu balıklar gelmiyor diye. Deniz bu havalarda balıklarını saklıyor sanırım, o yüzden alamıyoruz.
Bidiğin gibi değil.. Sahteye takla attırmayı bile denedim iğne misinaya dolandı.. zifiri karanlıkta... lahavleve
Yaaa- ne demezsin.. ama en azından bazı kardeşlerim gibi denize düşmedik.. (güzel kalbine ve affına sıgınarak sevgili Volkan)
Aksine çok hoşuma gitti abi. Ayrıca çok soğuk havada deniz suyu insanı ısıtıyo. (sudan çıkmamak şartıyla) :laughing:
:laughing: :laughing: :laughing: Muvaffak abi kısmette varsa zaten gelirdi bişeyler.. inşallah bir dahaki sefer kısmetiniz bol olur .. raporunuz çok hoş olmuş, bazı insanlar gibi boş geçen av sonrası suratını karartıp muhabbetini bile yapmayanlardan değilsiniz rasgelsin..
Muvaffak Ağabey, atıp çekmiş olsaydın ancak bu kadar güzel bir rapor olurmuş! Bir sonraki sefere artık. Çok keyifliydi okumak. Eline sağlık.