bugun butun gun ve hatta aksam 10 a kadar iskeleden olta salladim 18 adet whiting ve 12 tanede bisi yakaladim iste adini bende bilmiyorum bu arada tuttugum kucukleri yem olarak kullaninca tabiki kopek baliklarida hic rahat vermedi asada aksam eve getirdiklerim kucukleri ise haftaya tekrar yem yapcam yanima gelen japon kopek baligini istedi ama ben yasak masak dedim saldim gitti reeling bunlarda eve getirdiklerim whiting dedigimiz balik buda adini bilmedigim balik herkeze rastgele reeling
evet siradan bi gundu uzuluyorum aslinda bir iki aya bunlar yavruluyor kucuk kucuk kopek baliklari her seye saldiriyorlar haliyle oltalarin 4 de 2 si kopek baligi yavrusu oluyor uzuldugum konuysa bazi serefli saticilar bu yavrulari kavanozlara koyup satmalari hatira diyerek magazalarda vitrinleri susluyorlar ayrica bu kopek baliklari saldirgan degil simdiye kadar hic bir saldiri ihbari olmamistir
Tesekkur ederim abi sizlerden bisiler ogrene ogrene bizde balikci olcaz insallah yillarca ankarada yasadigim icin deniz falan gormedik ama iste bi yatkinlik bi merak vardi buraya gelince her firsatta baliga cikar oldum simdiki hayalim bir bot almak 13 15 bin arasi guzel bisi insallah o zaman basliycam balik avlamaya sahilden tek tek ufaklarla olmuyo birazda buyukleri gormek lazim
Sevgili Murat kardeşim bizler de seni izlemeye devam edeceğiz, cevap yazarken sağ alt tarafta alıntıya bas ve benim yazmış olduğum mesajın alt tarafına sende cevapları yazarsın bu şekilde kime mesaj yolladığın daha belirgin olur sevgiler, selamlar hoşça kal.
Tamam abi yaparim birde sizden bi ricam olcak asadaki linkden botlara bakarsaniz anliyosunuzdur hangisi iyi ve uygun fiyat hangisinin motoru daha iyi falan gibi bi bilgi verirseniz listede pic yazanin resmi var demektir bide fiyatlar zaten yaninda yaziyor tiklarsaniz acilir banada uyarsa bir tane almayi dusunuyorum http://savannah.craigslist.org/boa/
alaskadaki somon lara özeniyorum videolarda çok iri gözüküyo abimde utahda onları ziyaret edebilirsem alaskanın uzaklığını tam olarak bilmiyorum ama saat olarak somon balığı yakalmak istiyorum
utahdan alaska baya bi uzak kacar ama somon sadece alaskada yok utahda varmi bilmiyorum suya kiyisi yok tam ortalarda bi sehir ama mutlaka irmaklari falan vardir alaskaya gitcem diyosan illa ucakla utahtan bi 9 10 belki 12 saat surer inan senin gibi bende istiyorum alaskaya gitmek sadece somon icin degil orayi gormek ama baya uzak bi yer
http://images.craigslist.org/5Ia5W65M73Kc3Md3H2c3l2a4c2461d0ef1259.jpg Sevgili Murat ben bu tekneyi çok beğendim tam balık avı teknesi sevgiler hoşça kal.
Çok değişik balıklar, birisi bana resimleri gösterse bunlar tatlısu balıklarıdır derdim. Oyda denizden yakalanmışlar. Familyalarını bile tespit edemedim. Tek söyleyebileceğim bunların Türkiye sularında olmadığı. Köpekbalığı da çekiçkafa denilen tür heralde, oldukça zevkli olmalı bu büyüklükte balıkları çekmek. Daha iyileri rastgelsin...
Guzel av olmus tebrik ederim.Kiyidan kopekbaligi cok enteresan Kendimi Turkiyeye gelip kara kaplumbagasi gorunce fotograf ceken ingiliz turistler gibi hissetttim Okyanus kiyisi oldugu icin heralde sizin icin olagan biseydir Bi taneside cekic kopekbaligi galiba. Daha nice guzel avlara