Atlantikde Siradan Bir Gun

Konu, 'Av Hikayeleri' kısmında savannah tarafından paylaşıldı.

1. savannah

savannah MURAT

Favori Kamış:
    Ocean Master
    Favori Makine:
    Abu Garcia
    En İyi Avı:
    Biraktim Artik Hesabi
    Merhaba Arkadaslar bu sabah yaptigim av hakkinda biraz bilgi vermek istedim
    ben savannah Georgia Usa de yasiyorum burasi atlantige kiyisi olan floridanin ustundeki bir sehir burda liman kadar plajlarida unlu surekli olarak gittigim tybee island plajinda iskelede yaptigim avi paylascam sizlerle sabah erkenden yola ciktim izin gunumu hic heba etmek istemiyordum cunku yemyesil bir doganin icinden pilaja vardim iskeleye sandalyemi koyup sole bir rahatladim soluk aldim sonra bismillah deyip salladim oltami
    yem olarak karides kullaniyorum cunku burdaki tum baliklar geliyor yeme daha sonra tuttugum baliklari yem olarak kullaniyorum daha buyuk avlar icin neyse konuya doneyim bi yarim saat 20 dk sonra oltaya bir keklik vurdu cekmeye basladim cunku baya agir bisi aklimdan allah dedim bu aksam mangal var kesin diye aklimdan gecmedi degil iste tam o sirada oltama hemen asadaki bu arkadas takildi :D

Sting-ray dedigimiz balik cikti ag yardimiyla iskeleye cikarttik tabi iskele bi anda bosaldi mrsparkle daha dogrusu yanimdakiler hemen uzaklasti sagolsun bi arkadasin yardimiyla kancayi cikardik plaj cok yakin oldugundan ignesinin ucunu kesmek sorunda kaldik o sersemlikle ve sinirle gidip kimseyi oldurmesin diye ve tekrardan saldik sulara bir yada iki saat sonra 3 4 balik yakaladim whiting denilen hafifden kefali andiran baliklardan tuttum ve yem olarak saldim 5 dk sonra olta oylebi sallaniyorki kirilcak sandim cekiyorum cekiyorum gelmiyo zar zor kirmadan cektim ve iste bu seferde bunu tuttum valla :laughing:

sting-rayden kacanlar kobekbaligiyla fotograf cektirmek icin siraya girdiler bu sefer neyseki onuda oldurmeden saldik suya 8 tane whitingle evin yolunu tuttum insallah nasipse yarin tekrar cikicam bakalim ne cikacak yarin karsimiza reeling herkeze rastgele

2. cemil sarihan

cemil sarihan cemil sarihan

Pek sıradan bir gün olmuş :) , teşekkürler paylaşım için...

3. befalcon

befalcon Sinan

Favori Kamış:
    Okuma V-System 2.70 10-40
    Favori Makine:
    Daiwa Megaforce 2500
    En İyi Avı:
    Dağ Alası 26 cm.,, Torik 3 kg
    Keyifli bir av yapmışsın tebrikler. En güzel balıklar senin olsun.

4. shatin

shatin mErt

En İyi Avı:
    :)
    Maşallah bidahaki avınızı sabırsızlıkla bekliyorum :D

5. Elvis

Elvis Suat

Tebirkler....Bu arada kefale benzeyen tür dediğiniz ve yem için kullandığınız balıklarıda fotolasaydınız görmek isterdik...Peki asıl hedef balık var mı?

6. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Tebrikler, gerçekten çok sıradan bir gün. :D

Avlarınızın devamını dilerim, rastgelsin...

7. can akgün

can akgün CAN

Favori Kamış:
    SHIMANO CATANA CX SPINNING 240 M 10-30gr SHIMANO BEASTMASTER CX SURF TE 4.30 200gr
    Favori Makine:
    SHIMANO ULTEGRA CI4 10000 XSA SHIMANO EXAGE 4000 FC
    En İyi Avı:
    1580 gr sazan
    Tebrikler güzel bir av günü geçirmişsiniz.Benim en sevdiğim şey zaten balığın olta ucundaki mücadelesi balığın yeniliyor olmasıda sorun değil .Galiba ben tam sportif balık avcılığını seviyorum.O yüzden balıkları tekrar denize salmanızda çok güzel bir hareket tekrar tebrikler:thumb:

8. metallurgist

metallurgist Gültekin Güler

Favori Kamış:
    Lineaeffe spirit 3,90
    En İyi Avı:
    Lüfer 2,1 kg
    dostum sıradan gün buysa sıradan olmayanlara kalp dayanmaz :laughing: bunlar ne yahu. baeri şu diğer balıkların resminide koysaydın merak ettim doğrusu

9. kaşıkçı

kaşıkçı FARUK

Favori Kamış:
    Hafif olsun kolum ağrıyor sonra. Reklama gerek yok.
    Favori Makine:
    O da hafif olsun. Çok dandik olmasın.
    En İyi Avı:
    Dardanel ton 3'lü paket
    Gültekin Bey ne olur şu imza bölümünüzdeki "avcı ve taban eti" konulu yazıyı değiştirin. Yazıyı görünce elimde olmadan fiili olarak düşünüyorum ve her görüşümde içim kalkıyor :( :( :(

10. savannah

savannah MURAT

Favori Kamış:
    Ocean Master
    Favori Makine:
    Abu Garcia
    En İyi Avı:
    Biraktim Artik Hesabi
    Slm Arkadaslar bugunku av dunku kadar neseli ve guzel gecmedi asiri ruzgar ve dalgalar yuzunden pek bisi tutamadim sadece 1 tane tuttum bazi arkadaslar gormek istemisler bende resimledim sizin icin

bu ve bunun gibileri daha buyuklerini yakalamak icin kullaniyorum rec dolphin yada wahoo yada adini bile bilmedigim baliklar supriz yapa biliyor okyanus her turlu suprize acik asadaki fotograflardada ruzgari ve dalgalari cektim benden baska tutanda olmadi zaten bugunlukte bu kadar insallah diger avlarida ceker paylasa bilirim kendinize iyi bakin

11. OMMG

OMMG OKAN

Sting-ray ve köpekbalığı...gerçekten sıradan bir günmüş hihi hihi .Tebrikler, daha irileri rastgelir inşallah...

12. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Çok güzel fotograflar. Küçük balık bizim kefali anımsatıyor yapı olarak.
    Paylaşımlarınızın devamını dilerim, rastgelsin...