Atos,Portos,Aramis bu hafta sonu balıktaydı.

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Aramis tarafından paylaşıldı.

1. Aramis

Aramis

Merhaba Arkadaşlar,Bir Atos,Portos,Aramis raporunda daha tekrar birlikteyiz.Hafta içi yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde hedef balığımızı eşkina olarak belirleyerek hazırlıklarımızı yapmaya başladık.Cumartesi saat 18:00 sularında daha önceden avlanacağımız mekana gitmiş olan Portosun yanına doğru Bursadan yola çıktım.Atos nerde derseniz o saat 21:00 gibi bize katılabilecekti.Bilen bilir bizim Marmara son bir haftadır özellikle öğlenden sonraları tozutmuş durumda.Ağaçları devirecek derecede bir rüzgar bitmek tükenmek bilmeyen dalga hemde bütün kirliliği kıyıya taşıya taşıya.Yine böyle bir hafta sonu vardı ancak içimizdeki balık sevgisi buna engel olamadı ve attık kendimizi avlağa.

Avlağa vardığımız zaman allah sizi inandırsın 3-4 metre dalgakıranın üzerinden liman içine kadar dalgalar gelmekteydi.Bir balık avı duayeni olan Hasan abi (portusun kayınpederi) ancak liman içinden avlanabileceğimizi söylediği zaman açıkcası biraz umutsuluk içerisine düştüysemde kendisinin kertiriz bilgilerine olan saygımdan ötürü hemen takımlarımı hazırlamaya başladım.Daha sonra bu güvenimin boşa çıkmadığını anladım çünkü en az 30-35 balıkçı vardı ve bizden başka balık tutan olmadı.Bu arada ben oltamı suya attığıım zaman saat 19:30 sularıydı ve etraftaki balıkçı arkadaşlar bu saatte eşkina tutmanın mümkün olmadığını dile getiriyorlardı.Daha önceki tecrübelerime güvenerek bu balığın sağı solu belli olmaz dememden 10 dakika sonra şamandıra dibe batmaya başlamıştı bile ve ilk balığımızı almıştık.

Bu arada Portos kardeşimde oltasıyı suya atmış pür dikkat tutacağı balığa odaklanmıştı

Hasan abimizde bizim rahat olabilmemiz için elinden gelen herşeyi fazlası ile yapıyordu.Herşey için teşekkürler Hasan abi hakkını helal et.

Tam dediği saatte Atos da bize katıldı ve ekip tamamlanınca başladık sohbete muhabbete.Bir taraftan sohbet bir taraftan ışıl ışıl yanan şamandıralar keyfimize keyif katmaktaydı.Gece 12:00 gibi balık kesti ve biz o saate kadar aşağıdaki balıklarla yetinmek zorunda kaldık.Avımız sabaha kadar devam etsede Atos'un başka bir avlaktan aldığı son dakika mırmırı haricinde balık olmadı.Bir gelincikler çıkıyor yılan balığı kadar.

Atosun son dakika mırmırı Telefonların şarjı makinanın pili bittiği için ancak evde fotoğraflanabildi.

Raporumuzu okuyan okumayan yorum yazan yazmayan tüm balıkavı.net ailesine en içten dileklerimizle saygı ve sevgilerimizi sunar Livarlarınızdan balıkların hiç ama hiç eksik olmamasını temenni ederiz.Bir sonraki raporumuzda görüşmek dileğiyle bizi izlemeye devam edin.

ATOS-PORTOS-ARAMİS
    BALIK BAHANE MUHABBET ŞAHANE

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=390&i=1001500jx8.jpg

Son düzenleme: 5 Ağustos 2008
  2. Lear

Lear

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    ilk tuttuğum balık lapin
    benden bir.

rapor öncesi kamuoyu yoklaması:) o resimleri yarın sabah sitede görmek istiyorum.;)

3. Aramis

Aramis

Sabah olmasada şimdi resimler geldi :)

4. Atos

Atos Bülent ERDİK

Favori Kamış:
    OLTA + ZIPKIN
    En İyi Avı:
    47 kg önce ben tuttum sandım ama galiba o beni tutmuş hala evliyim :=)
    Bende tam resimler nerede kaldı yahu diyecektim ki rapor gözüme çarptı valla güzel bir akşam ve güzel bir avdı. muhabbet desen oda harikaydı. balıklar lezzetlimiydi onu ben bilmiyorum işte :D bu sefer ki av diger silahşörlerindi :D:D

5. Portos

Portos

Favori Kamış:
    olta çeşitleri
    En İyi Avı:
    palamut
    Balıklar cok lezzetlıydı :D :D :D yenısını beklıyoruz

6. Aramis

Aramis

Seni allaha havale ediyorum gözünü ancak o duyurabilir :D :D

7. Lear

Lear

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    ilk tuttuğum balık lapin
    bu sefer hepiniz biriniz için olmuş tebrik ederim. ustayı almışsınız yanınıza hem teori hem pratik.Allah daha iyilerini nasip etsin.Sevenleri ayırmasın:D

8. Aramis

Aramis

Aminnnnn abi allah razı olsun :)

9. Aramis

Aramis

Bu arada allah aşkına birisi çıkıpta avlar sirkülere uygun değil muamelesi yapmasın emin olun bu konuda son derece duyarlıyız.Olmasaydık en az bir bu kadar daha balık resmi olurdu burda.

10. Horozbina

Horozbina Levent

Favori Kamış:
    Turnafresh Kamış+ Shımano Makine
    En İyi Avı:
    Lüfer+Lambuka
    muhteşem görünüyor elleriniz dert görmesin :):):)

11. Aramis

Aramis

teşekkür ederiz.

12. Avciperdeci

Avciperdeci SeRDaR

Favori Kamış:
    El Oltası
    Arkadaşlar güzel av olmuş tebrik ederim,

13. Aramis

Aramis

teşekkür ederiz efem.

14. gullwıng 09

gullwıng 09 tuncay dal

En İyi Avı:
    7.5 kg levrek
    tutması yemesı sızden keyıfle okuyup seyreymemızde bızden elınıze saglık tesekkurler

15. turan

turan Turan

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    oğlum 3,700 kg - 52 cm

16. Atos

Atos Bülent ERDİK

Favori Kamış:
    OLTA + ZIPKIN
    En İyi Avı:
    47 kg önce ben tuttum sandım ama galiba o beni tutmuş hala evliyim :=)
    Evet doğrudur. bende de bir alba vardı ama malesef o akşam 2. yüzükten kırıldı :D:D

17. mallaca

mallaca Halil Barış Şengül

Favori Kamış:
    Makinalı kamış olta,her türlü el oltası,rapala
    En İyi Avı:
    Kiloluk mırmır,Kiloluk iskorpit
    Tebrik ederim arkadaşlar güzel zaman geçirmişsiniz.Kısmetse bu hafta sonu bende bi fıstıklı yapacağım.

18. Conqueror

Conqueror Ahmet Fatih Eryılmaz

Favori Kamış:
    Silstar at makara 50 lik , Silstar Bx makara 50 lik ,Silstar 2,70 m iki adet kamış
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı
    Ellerinize sağlık güzel av olmuş tebrikler

19. Aramis

Aramis

e o zaman orda görüşürüz Barışım:D

20. Portos

Portos

Favori Kamış:
    olta çeşitleri
    En İyi Avı:
    palamut