merhaba . iş değiştirme amaçlı tasarım programı öğrenmek istiyorum . teknik yüksek okul mezunuyum . ancak sadece makinecilere autocad kullandırttılar. şimdi kurs fiyatlarına baktım istanbul içinde 300-400 tl olan kurslar nedense beylikdüzü tarafına gelince millet ağzını 600-700 den açıyor. autocad öğren heryerde kullanılan program hem bunu kullanan diğer programalrı evdede öğrenirmi dersiniz? yoksa solid öğren autocad herkes biliyor solid daha iyimi dersiniz? biliyorum cnc için parça tasarlama işinden plastik enjeksiyon yapan yerlere kadar bu programları kullananlar hem solid hemde autocad i 2 sini birlikte iyi kullanıyor %90. bunun farkındayım ancak fiyatlardan dolayı önce birinin kursuna gidebilicem. bu işi yapan bu programalrı kullanan arkadaşlardan her sektörde inşaat dış cephe firmalarından stand firmalarına . sac levha üreten atölyelere kadar herkesten fikir almaya şuan ihtiyacım var.
ben hic kursa gitmedim. ancak ozamanlar otoket14 kullaniyordum. artik kullanmiyorum. kullansamda zorlanmam zaten butun versiyonlari ayni. kendin de ogrenebilirsin istersen, eger acele etmezsen