Son zamanlarda Ege Denizi pek bi haylaz,pek bi yaramaz...Bu yüzdendir ki tekne ile bir türlü açılıp balığa çıkamadık... Geçtiğimiz C.tesi,Pazar günü balık namına birşeyler düşünüyorum ne yapabilirdim diye.Hem bilmediğim bir yer,Hem arkadaşlar ile birlikte sessiz sakin bir koyda kamp ateşi etrafında mangal yakmak,sohbet etmek,ellerini de ensende kavuşturup sırt üstü uzanıpta baktığın da gökyüzüne; milyonlarca yıldız ı izlemek...Bir kaç arkadaşı aradım tarif aldım,tarif üzerine gece yola çıktık,Tarif e göre Zeytinler köyü ne gidecektik,Tarif edilen güzargahtan biz yolu kaçırmışız onun yerine Zeytineli köyüne geldik. Gece saat 24,30;köy yerindeyiz...ıssız,sessiz bir kaç evden ışık geliyor sadece .Yola devam ediyoruz artık ''Battı balık yan gider'' demekten başka çaremiz kalmamıştı.Derken açık bir Bakkal ufff araçtaki çığlıkları herbir ağızdan söylenenleri tahmin edebiliyorsunuzdur sanırım Bakkala sordum Amcacığım biz yanlış köye geldik sanırım ne yapabilirz burada geceliyip kamp yapacak yer varmı diye.Atalay amca (Bakkal sahibi) 250 mt ilerde kumsal var sessiz sakin olur kamping yeridir ayrıca demezmi....Herkes te derin bir oh çekmeler bukadar güzel haberden sonra 1 kasa Nefes i oracıkta alıverdik.Gecemiz neşe içersinde geçti hatta bir kaç defa kumsaldan oltayı attık belki mırmır yapar diye kumsal süper bir yer tamda mırmır lık diye geçiriyorum içimden ,fakat ışıldağımı bizi yarı yolda bıraktığı için balık avlama yı sabah bıraktık. Sabah bize tarif edilen yere gittik,bozuk bir yol tangır tungur sesler eşliğinde 4-5 km gittik.Yolda bir araçla yan yana geçerken varmı selamlaşıp durduk yolu sordum tarif etti balığa gidiyorsanı değmez dedi 2-3 haftadır buraya geliyoruz tık yok....Moraller bozuldu ama ya nasip diyip gittik koy a Yemler oltalar deniz de ama gerçekten de tık yok.... Üstelik çok taşlık oltalar bir bir kopmaya,kurşunları denizde bırakmaya başladıkça iyi ce canımız sıkldı. Av için gittik ama 2 saat sonra hepimiz denizde yüzüyoruz....
Kışın tekneden inerken denize düşmemden beri ilk defa geçen c.tesi denize girdim. Her hafta sonu balığa gitmeme rağmen suya hiç girmemiştim. Arada güzel tabiki çimmek güzel olmaz mı
Yüzmesine yüzdüm de üzücü bir olay ile de karşılaştım. Sahilde karaya vurmuş ve kokmaya başlamış kocaman Mığrı vardı.Sanırım zıpkınla vurulmuştu ölece oraya atılmıştı.