Evet bende çoğunuz gibi av raporlarını, özelliklede deniz av raporlarını okumayı, fotoğraflara göz gezdirmeyi çok seviyorum ama lütfen av raporlarına koyulan fotoğrafları uygun şekilde koyalım. Bazı raporların fotoları şak diye açılıyor bazıları ise dakikalarca sürüyor ve ben şahsen öyle olanları okumuyorum bile. Birde fotoğraf yerine link çıkan raporlar var onlar hepten facia, bende çok anlamıyorum ama herkesten ricam en uygun şekil hangisiyse o şekilde koyalım eğer bilmiyorsakta bilenlere sorup öğrenelim. Benim birkaç tane av raporum var. Hepsinde "imageshack" kullandım ve çokta memnunum. Raporlarıyla bizleri mutlu eden arkadaşlarımız umarım bu ricamı dikkate alırlar. Sevgiler, saygılar.
MRB faruk bey sizden bir ricam var yukardaki konuya istinaden "imageshack"le fotoğraf nasıl yayınlanır onuda resimli olarak anlatırsanız yada yeni bir konu açarsanız daha faydalı olacağını düşünüyorum.....
Uğur Bey, Fotoğraflar bölümünde Önemli olarak bunlar işaretli şekilde yer alıyor ama linkini vereyim http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=36043
ben raporlarım da tinypic.com adresini kullanıyorum...14 mp boyutunda ki resimleri forumda anında görüntülüyor...
aslında yapılacak işlem son derece basit. imageshack.us yada diğer sitelerin verdiği fotoğraf adresinin başına ekleyin . Not : gayet güzel bir konu Bende benzer dertten muzdariptim.
Iyiki boyle tatli uyarili bir konus acmissin. Hakikaten dedigin sorunu bende yasiyorum. Cogu zaman resimler yarim cikiyor. Boyutunu biraz kuculterek yayinlanirsa daha hos olacagini dusunuyorum. Cunku bazen gercekten sinir bozucu olabiliyor Rastgele...
Yazımı herhalde iyi okumamışsınız, yazımın ortasında "bende çok anlamıyorum ama" şeklinde bir ibare kullandım. Zaten anlasaydım, "boyutu şöyle olsun, bilmemnesi böyle olsun, şöyle yapın böyle yapın" diye yazardım ve "iyi bilmeyen arkadaşlar varsa yardımcı olayım" diye eklerdim....
fotoğraf paylaşım sitelerinde de sorunlar olabiliyor. Ben chrome kullanıyorum ve çoğu zaman imageshuck dan yüklenenler açılmıyor. Ben de kullanıcı adı ve şifre ile fotoğraf yükleyebildiğiniz www.photobucket.com'u kullanıyorum. Tavsiye ederim.
evet güzel bir konuya deyinmişsiniz. bir de bazı arkadaşlar sadece foto koyuyor ne bir hikaye ne bir anlatım göremiyoruz fotoğraflar kadar o güzel akıcı hikayeleri okumak ta bir okadar keyifli oluyor. rapor esnasında kullanılan takımlar da yazılınca yeni yeni bilgiler edinebiliyoruz.
o zaman sizlere bir öneri fotoğraflar bölümüne fotoğraf yüklenen sitelerin linklerini koyarak hepsinin tek tek fotoğraflı anlatım şeklinde gösterilirse bundan sonra tüm üyelere büyük kolaylık olur kanatindeyim