Bu haftasonu Münichte Av ve Balikcilik Müzesine gittim sizlerle birkac resim paylasmak istedim. Gümüssazani Agirli:96,08 Pfund Uzunlugu: 1.41 m Yakalandi yer: Silbersee,Bayer Wald Latince ismi: Hucho Uzunlugu:130 cm Agirligi: 25kg 125 gr Genisligi: 79cm 1961 tarihinde yakalanmis Uzunlugu 1,15m Agirligi:12,5 kg Dikkat resimdeki cocuk arabasinin orda ne isi var diye düsünüyorsunuzdur eminim kendisi gelecegin balikcisi oluyor ogluma simdiden balikciligin gecmisinin tanitiyorum bilgili bir balikci olur insallah (tüm gezi boyunca uyukladi) Eski zamandan kancalar : umuarim görüntüler ilginizi ceker gercekbalikcilardan Eyup.
Ne güzel bir müze yapmışlar, gerçekten hepimizin gitmek isteyeceği yerlerden biri... Bizi de düşünüp bu güzellikleri paylaştığınız için çok teşekkürler. Uyuyan güzele de sevgiler..
Çok güzel görüntüler. Elinize sağlık. Balıkçılık müzesi oluşturmak da iyi bir fikir. Merak ettim, sergilenen balıklar gerçekmiydi?
paylaşım için teşekkür ederim eyüp bey. içinizdeki amatör balıkçılık sevdası daim olsun... üst sıradaki ipli olan kancaların (iğnelerin) nasıl kullanıldığına dair bilgisi olan varsa, aydınlatırlarsa seviniriz. teşekkürler, selamlar...
Hiç ilgimizi çekmez mi? Bence mükemmel. Bize uzaklardan ulaştırdığınız görseller için çok çok teşekkür ederiz. Çok beğendim, emeğinize ve yüreğinize sağlık.