Herkese Rast Gelsin , Fazla uzatmadan hemen konuya giriyorum balıksever dostlar mrsparkle Salı günü saat 17:00 itibarı ile Balık partnerim Kemal abi ile avlağımızda buluştuk , niyetimiz belliydi bu akşam nasipse sabahlayacaktık Hedefimiz dişli tabir edilen boğazın paşaları, daha sonradan birde Soner arkadaşımız geldi ve grubumuz tamamlandı :laughing: Ben eminöndeki avlağımıza geldiğimde Kemal abi çoktan gelmişti ve herkes balık çekmeye başlamıştı Kemal abide 2 adet dişliyi kovasına atmıştı. Bende sabahtan kadıköydeki yeni açılan inceçizgi balık malzemeleri satan dükkana gidip eksik takımlarımı alıp malzemelerimi tamamlamıştım işlerimide halletmiştim vaktimde müsaitti,malum balıkta ne olacağı belli olmuyor yem ve takım her zaman bol miktarda bulundurmak gerekiyor tabi birde yağmurluk idk Baktım aksiyon var hemen harekete geçtim zaten yerimde zor duruyordum , hemen mantarlı dip takımıma fleto istavritimi taktım ve gönderdim 3,5 dakka geçmedi küt vuruş geldi hemen tasma yaptım ilk çinakopu kovaya koydum ; iyice keyfim yerine geldi ve havaya girdim.Arkasından bir sarıkanat aldım ve aksiyona devam içimden bir ses bugün beklediğimiz gün balığı alacağız inşaallah diyordu .Ben içimdeki sese kulak veririm genelde doğru çıkar :hungry: Neyse Saat akşam 17 :00 dan sabah saat 10:00 kadar 17 saatlik bir av macerası yaşadık ben 23 adet sarıkanat Kemal abi 15 adet ve Soner kardeşimizde 7-8 parça balık aldık .Tabi soner kardeş yarın erken işi nedeniyle gece 12 de avı sonlardırdı zaten geç gelmişti 2-3 saat içinde yakaladı bu balıkları Kemal abininde biraz canı sıkkındı dalgınlıktan çoğu balığı kaçırdı yoksa beni geçerdi :laughing: Kemal abi balık vuruyor demekten bir hal olduk hihi 17 saatlik avımız sırasında 2 kere lüfere takım kestirdim çelik tel takım kullanınca gelmeyen lüfer efendi misina kullanınca dayanamadı geldi zamanında tasma yapmama rağmen yarı yolda gelirken takımları koparmayı başardı Beraber Avlandığımız Soner Kardeşim ve Diğer Balıkçılardan Görüntüler Gecenin İlerleyen Saatleri Avlağımızdan Görüntüler Bunlarda Benim Nasibime Düşen Paşalar Paşaları Temizleme Zamanı http://www.youtube.com/watch?v=nAza8QOhOPs Livarımdan Son Görüntü Gittim,Tuttum,Yakaladım,Getirdim,Temizledim Balıkların yarısınıda yiğenime gönderdim artık pişirmeye ve yemeğe geldi zaman nasipse onuda bugün yapıcağız inşaallah Başka Avlarda Görüşmek Üzere İnşaallah Herkese Rast Gelsin reeling
Sağol Ömer avın videolarıda var ama hangi kod ile yayınlıyorduk daha önce yapmıştım ama şun aolmadı you tube videosu için nasıl yapıyorduk bilen varsa yazarsanız sevinirim
Mesaj yazma bölümünde ufak daire gibi bişey var. Altında gözlük gibi bişey daha var Güzel tarif ettim dimi oraya linki yapıştır abicim.
tebrikler güzel av yapmışsınız... inşallah daha iyilerini yaparsınız ordan fazla balıkları bursaya doğru yönlendirin ya burda bişey yok