Başlık ve video aynı şeyi söylemiyor. Çünkü, video da yakalanan bir şey yok. Sadece yakalama girişimi var. Bir de diyelim ki canlı olarak yakaladılar. Sonunda ne yapacaklar acaba?
selam ibrahim kardeşim: ben domuzu yakaladıklarında deyilim adamların komik durumlarına dikkat çektim izlerken yerlere yatdım gülmekten evet yakalayıp alıkoydukları meçhul.
öyle deyilmi yakup doğru diyorsun yiyecekler desek yenmez ne bilim adranalin olsun diye yapıyorlar sanırım ama ben acayip güldüm avcıların haline
Gördüğüme pek gülmedim yalnız görmeyi istediğim sahneyi düşündükçe.. Adam yüzüstü kayaya uzanmış ve elindeki kemendi domuzun boynuna geçirmek için aşağıya sarkıtmış. Habire domuzu kıskandırmaya çalışıyor ki bonunu kemende geçire. Keşke bunu başarabilseydi ve tam kement domuzun boynundayken domuz "haydi" etseydi. Seyreyle cümbüşü işte o zaman. Abimiz 2 metre yüksekten burnunun üzerine uçuşa geçecekti. Ama olmadı.
adamlar bence bu olayı ucuz atlatmışlar gerçekten o kafayı birine bir denk getirse hayvan çok fene yapar yani cesaretlerini kutlamakda lazım
İlk sahnelerde köpeklerden biri bir kafa darbesi alınca ne tarafa havlayacağını şaşırdı garibim. Hatta bir ara dönüp yanındaki partnerine dayılandı.