Merhaba. Başka bir başlıkta sormuştum bunu ancak sanırım başka bir sohbetin içinde kayboldu. Başlıkta da yazdığım gibi Avcılar - Silivri arasında çapariyle kıyıdan balık tutulacak yer arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Saygılar.
Çapari ile hala varsa, ancak istavrit alabilirsiniz bu bölgeden. Fakat değişik takımlar ile mırmır ve zargana alıyorlar arkadaşlarımız Bu arada iri sardalya(tirsi) ve lüfer de alınıyor bu bölgelerden, tabii ki son yazdıklarım kıyıdan 20-30m açıkta Arkadaşlarımızın çoğu bu gün balıkta olduklarından cevabınız gecikmiştir. Umarım bu bilgiler işinize yarar Not: İmza ayarlarınıza doğum tarihini de ekler iseniz, hitapta kusur etmemiş oluruz
Teşekkürler. Benim aradığım da zaten kıyıdan istavrit tutulacak bir yer. Bildiğiniz iyi yerler var mı?
Silivri - Avcılar arasında kıyıdan çapariyle istavrit tutulacak yerler... ..biliyor musunuz? Öncelikle 2. başlığı açtığım için özür dilerim ama neden cevap alamadığımı ben de anlayabilmiş değilim. Adım var doğum tarihim de var?
Hafta sonu olduğu için arkadaşlar ya hala balıkta yada balıkrtan yorgun döndüler.Yarına kadar yeterli cevap gelmezse ayni konuyu yukarı taşırsan sana yardımcı olurlar.
avcılarda gece 11 den sabaha kadar çaparinin ucuna kurşun yerine ağır bir zargana topu bağlayıp kıyıya 1-2 metre paralel atarsan istavrit alırsın ,hava aydınlanınca da zarganaya atarsın,nereye gidersen gece git gündüz gitmek gibi bir hata yapiğim deme