Şimdiye kadar hep Ege kıyılarında tutuyordum balık fakat geçen sene okul için İstanbula geldikten sonra düzenimizi kurunca Avcılar'da da balık denemelerine başladım birkaç gündür. Avcılar'da her akşamüstü yirmiye yakın oltacı oluyor sahilde ve herpsininde çapariyle İstavrit denediğini görüyorum çıkan istavritlerinde çoğu kraça daha. Fakat istavritten ziyade daha farklı balıklar yok mudur bu Avcılar'da acaba? Sürekli çapariyle at-çek at-çek insan bir süre sonra sıkılıyor ve daha büyük balıklarla uğraşmanın tadını arıyor haliyle. Bu mevsimlerde Avcılar'da hangi avlar denenebilir? Bölge ile ilgili bilgi sahibi olan arkadaşların ve abilerimin yardımlarını bekliyorum herkese iyi avlar.
Eşkina çıkabilir belki kayalık yerlerden.Temmuz gibi de gümrüğe yakın yerden lüfer deneyebilirsin.Eylülden itibaren de lüfere yemli atabilirsin... Rastgele.
kayalık bölgelerden eşkinaya deneyebilirsin eşkina beklerken oltana iskorpit veye gelincik gelmesi yüksek ihtimal ha birde eşkina denerim diyosan sahilin en karanlık bölgelerini seç...Rastgele
Eşkina avı daha önce hiç denemediğim birşey malum marmara balığı olduğu için fakat bu balığa kaya levreği dendiğini duymuştum. Avında da sanırım canlı teke yada canlı yengeç kullanılıyormuş birde boru kurdu falan bunları buradan nerden temin edebileceğimi öğrendikten sonra bir eşkina denemesi yapacağım sanırım Yardımlarınız için teşekkür ederim
Avcılar nerede tam olarak? Ben de avcılardayım şuan ama hiç balığa çıkmadım. MrtcnKrpnr avcılarda mı oturuyorsunuz? Hangi saatler arası avlanıyorsunuz?
Deniz otobüsü iskelesi ile Deniz Köşkler arasındaki kayalıklarda av oluyor genelde saat 17:00 den sonra sahilin o tarafına gelirseniz çok sayıda oltacı görürsünüz zaten kayalıkların alt tarafında. Saygılar.
arkadaşım eşkina ya yem olarak yengeç i bilmem ama canlı teke herzaman iyi sonuç verir avcılar sahilde bir iki tane olta takımı satan baraka var barınakların orda onlar canlı teke satıp bilmeyenleri kazıklıyorlar bardak içinde 15 20 tane teke koyup 5 tl ye satıyolar sen 13 15 tl bi uzun saplı kepçe al tekeni kendin çıkar tekelerin de uzun süre canlı kalmasını istiyosan bi plastik kavonozlar var onlardan al hertarafına toplu iğne başı kadar delikler aç iple bağla denize at tekelerin sabaha kadar canlı kalacaktır...rastgele
Teke yakalamak için İDO iskelesinin ordaki barınak uygun olur mu? Sepet benzeri bir yöntem gördüm araştırırken şişeyle yapılan onunla verimli olur mu ordan gece bıraksam ertesi gün alsam ? Teşekkürler