her amatör balıkcının yanında olması gereken malzemler olta, livaryada kova ,kepce eğer yanınızda kepce yoksa yanınızda başka alternatif ne bulundura biliriz? işte cevabı : http://www.metacafe.com/watch/2868457/fisher_mans_best_friend/
özgür bey sizin belçika kurdunu alıştırmaya başlayın bence bu olaya benzer bi anı geçmiti başımdan sokakta başı boş gezen bi av köpeği vardı sahibi kim bilir nerde köpeği n kafasını okşadım ve aramızada arkadaşlık bağlarını kurduk bende elimde oltayla rapala atmaya gidiyodum köpekte o dostluktan peşime takıldı benimle geziyordu ben taşın üstüne çıkıp çömeldiğimde oda yanıma gelip ayak uzuma yatıyodu ama rapala attığımda köpek rapalayı takip edip nereye düştüğüne bakıyodu atlamak için bikaç hamle yaptıtasmasından ben tuttumen sonunda bi boşluk anıı yakaladı ve atladı deniz dalgalı ve kıyı kayalıktı köpeğin tasmasından çekip sudan çıkartmıştım bu av köpeklerinin huyu sanırım
çok değerli bir dostumun tavsiyesi üzerine, bizim ufaklığa en kısa sürede, levrek avı için, kumdan kurt çıkartmayı, av esnasında biten nevaleyi alması için bakkala gitmeyi, balık alarmı yerine vuruş esnasında nasıl havlaması gerektiğini, en kısa öğretmeye çalışacağım
bende bitane einecem bunlardan acaba çatal burun av köpeklerimi en iyisi olan acaba hangi markayı önerirsiniz
eğer o köpek, sırası ile iç-dış parazit,karma,bronşin,korona ve kuduz aşıları olmuşsa 'ki olmamış olma ihtimali yok' o balık yenir,