Avenger av 65 makinemin dişli bölümünü yağlayacam yalnız dişli bölümüne ulaşmak için dış kapakta hiç vida yok.Yardımlarınızı bekliyorum...
merhaba, av-65 kullanıyorum ve bakımınıyapıyorum.Önce makarayısökün. Altında somun ve yanında bir vida göreceksiniz. Önce vidayı sökün sonra somunu. Somunu saat yönünde sökeceksiniz (ters). Somun çıkınca üst kafayı çıkartırsınız. Rulmanları görürsünüz, rulmanların üzerine makina yağı damlatın. Sonra makina kasasını tutan bir vida göreceksiniz. onu sökün. Son olarak Av65 de gri bir kaplama vardır dışında, bunu tırnaklar tutar. tırnakları kırmadan hassas bir şekilde kaplamayı çıkartın altında 3 vida göreceksiniz. Bunlarıda sökünce dişlilere ulaşırsınız.İnce gres yağı kullanın. kolay gelsin.
Dişlere ulaştığınızda makinanın şemasına bakın, kutunun içinde mevcuttur. Önemli konu!!! EOS dişli sistemi, elips şeklinde bir dişli göreceksiniz, bu eos sistemi. Üzerinde kırmızı bir işaret vardır, bunun karşısında kolun çevirdiği dişliler vardır. Bunların üzerinde de kırmızı bir işaret mevcuttur. Bu iki kızmızı nokta birbirine denk gelecek şekilde kapatın. Yoksa kolda boşluk ve misina sarımı dengesiz olur.