Avcı bir arkadaşım sanırım yurt dışı kaynaklı bu fotoyu bana gönderdi ve balığın cinsini sordu ama ...ne yalan söyleyeyim beni cinsinden çok büyüklüğü ilgilendirdi ????Acaba foto shopmu ?????
Bu resim hiç de yabancı değil, forumda biryerlerde vardı. Resimler bölümünde olabilir. Fotoshop olduğunu zannetmiyorum.
o resimdeki namık abi (ama gençliği ) tutuğuda kuzu şaka bir yana bende sitede daha önce dörsüm ve cinsinin tatlı su kefali ve turna arası birşey olarak tanımlanan bir balıktı sanırım
Bu balık "ALLIGATOR GAR" (Atractosteus spatula) diye adlandırılıyor. Sitede daha önce pek çok kez yayınlanmıştı. Amerika kıtasında, ABD'nin çeşitli bölgelerinde özellikle Texas, Oklahoma, Louisiana, Mississippi, Alabama, Tennessee, Arkansas, Missouri, Florida'da yaşayan ve avcılığı yapılan bir tür. Ayrıca Endonezya gibi Uzakdoğu ülkelerindeki tatlı sularda yaşıyor. Bildiğim kadarıyla özel havuzlarda üretimi de yapılmakta. Daha detaylı bilgi için: http://en.wikipedia.org/wiki/Alligator_gar
yani biz zaten hafızamıza pek güvenemiyoruz.hafiften bunak olduğumuzu yüzümüze vurup bizi iyice bunalıma sokmaya mı uğraşıyorsunuz?
abi bu timsah balığı değil timsahın ta kendisi)) ben tutsam bunu, sanırım uzun bir süre tatlı su kıyısına yanaşamam korkudan
allah aşkına bunun neresi balık.haaaa balık olsada ben buna balık demem birader yerim öyle balığı ben
yok yok valla arkadaşlar benim oltama böyle birşey gelse oltayı atarım suya one ya öyle balıkmı canavarmı şaka biyana gerçektende çok ürkütücüler
ALLAH dusmanlarımızın basına vermesın boylesını. Benım oltamdan cıksa ve sag kalsam jubıleyı yapardım