Mrb arkadaşlar. İsmim yakup tanışma maksadıyla bu konuyu açtım Av benim için vazgeçilmez bir hobi. Her çeşit ava merakım var. Son yıllarda arkadaşlarında etkisiyle olta avına fazlaca gider olduk. Sitede yazılan yazılardan olta avı ile ilgili bilmediğim şeyleri öğrenmeye çalışıyorum. Avınız bol ve bereketli olsun.
Hoşgeldiniz Y.Işık İmza ayarlarında en azından adınızı ve doğum tarihinizi yazarsanız site üyeleri size hitab konusunda zorlanmazlar
Yakupcan hoşgeldin. Diyorum ki; "mrb" yı merhaba diye yazsak, "sğln" yerine de sağolun diye yazsak ve bundan böyle hep böyle devam etsek daha güzel olmaz mı? Merhaba Sağolun Evet çok kolay ve daha candan. Teşekkürler, rastgelsin gönlündeki avlara.
Hoşbulduk sağolun. Neden olmasın aslında daha iyi olur. İnternet kültüründen edinilen kötü bir alışkanlık. Hatırlatmanız için teşekür ederim. Yaptığınız her şey gönlünüzce olsun. İyi geceler nuri abi
Ben teşekkür ederim, anlayışınız için. Hayırlı geceler Yakup kardeşim, kendine iyi bak. Not: Bir tatlısucu olarak 11,5 Kg aynalının hikayesini de müsait bir zamanda dinlemek istediğimi ifade etmiş olayım. Dahasına rastgelsin, selamlar.