Resimdeki amcaoğlum ama balığı ben yakaladım. Bu balığı yakalamamın hikayesi çok ilginç 2 kg. Resimlerin devamı gelecek.
balıklar gerçekten çok güzel Talat abi...sanırım son resimdeki balığı nasıl tuttuğunuzu tahmin edebiliyorum...bana göre bu babacanı şıpşıp ile binbir zorlukla çıkardınız gibime geliyor... saygılar...
Teşekkür ederim. Antenleri attım bekliyorum bi an başka yere baktım balık anteni aldı gidiyor saat sabah 9.00 ben arkasından bakıyorum.Arkadaşım koşup geldi bana sen ne yapıyorsun,yüzme biliyorsun atla al gel dedi.Ben şaşkın bekliyorum bu arada balık açığa doğru anteni götürüyor.Birden cesaret geldi soyundum atladım suya yüzmeye başladım bu arada balık anteni yüz metre götürdü.Hızlıca yüzüp yakaladım ve geri getirip çıkardım.Ama ben hayatımda böyle heyecan yaşamadım.Şaşkınlığı attıktan sonra arkadaşlarla epey bi güldük.Ha, bu arada makinenin tarihi ayarlı değilmiş oyüzden 2006 olarak gösteriyor. Bunu 21 mart 2007 de yakaladım. Nazilli/bozdoğan barajı. Sevgiler.
Talat abi çok güzel avlar olmuş özellikle yayınlar harika bunları nereden (yayınlardan bahsediyorum) tutttuğunu söylersen belki gidebilirim çünkü yakın sayılırım haaaaa bide mart ayında üşümedinmi abi ya o su soğuktur
Bunları dalaman çayından tuttuk. Sana biraz daha uzak. Gelirsin beraber gideriz. Elbette üşüdüm ama bünyem alışık olduğu için birşey olmadı. Sevgiler.
aahhhhhhh aaaahhhhhhhhhh o yayınları görünce çocukluğum aklıma geldi... köyde ne çıkardı onlar yaaa... şimdilerde nerdeeee....
yok değil tolga kardeş o yakalanan balıklar canlı kalsın diye üretilmiş suya salınan ama ağzı kıyıda olan boru şeklinde uzun livardır
Hayır.Onlar,yakalanan büyük balıkları koymak için balık sepeti. Şimdi çıkmıyormu? Tebrikler. Pinter ile avcılık, avcılık değildir.
Evet.Zaten büyük balıklar tel sepetlere sığmıyor. Bizim burada av malzemesi satan yerlerde satılıyor.Kayseri de yokmu?