Avlak konusunda yardım lütfen

Konu, 'Göller, Barajlar ve Akarsular' kısmında j0ker tarafından paylaşıldı.

1. j0ker

j0ker Süleyman

Arkadaşlar 17 yaşında bir amatör balıkçıyım ve istanbul beylikdüzünde ikamet ediyorum.Hafta sonları balık tutmak istiyorum 4 haftadan beri hep gidiyorum 1 kere galata - sarayburnuna gittim , 2 kere sazlıbosnaya gittim , 1 kerede gecen hafta bahşayiş tarafına gittim.Galata-Sarayburnunda İsravrit tuttuk 1 kg kadar , sazlıbosnada(yolun üstündeki taşlık alandan atçek ile) hiçbirşey yok ,Bahşayişte herkes küspe ile avlanıyo küspe hariç balık gelmiyo ben yasak olduğu için 3lü solucanla levreğe attım 2 tane israil sazanı geldi(normal sazan kalmamış zaten) , ben turna veya testere (tatlısu) levreği tutmak istiyorum gerçekten gidip tutan arkadaşlar bana yer konusunda haritadan (wikimapia) işaretleyip gösterirse gidip bende tebliğlere uygun bir şekilde tutmak isterim.Şimdiden çok teşekkür ediyorum iyi forumlar.

2. macir_ertan

macir_ertan Ertan Çetin

Favori Kamış:
    Trabucco
    Favori Makine:
    Daiwa Emblem-Z
    En İyi Avı:
    Yayın,Sazan,Turna
    Burak aramıza hoşgeldin,eminim siteyi araştırdığında sorularına fazlasıyla cevap bulacaksın rastgele

3. istcool

istcool Murat

Favori Makine:
    Okuma
    Arkadaşım sanada söylicem İstanbullu amator balıkcılar olarak Amatör Sazancılar Team kuralım avlakları güzelce dolaşıp güzel güzel avlanalım. Soru sormaktansa hem dolaşmış olur hemde caba göstererek balık tutmuş oluruz. Çünkü kimse avlagını söylemiyor

4. bekir arslan

bekir arslan bekir arslan

En İyi Avı:
    aynalı sazan 8 kg
    arkadaşım bu forumlarda kimse avlak söylemez heleki tam yerini asla .hatta hiç söylememeli çünkü forum herkese açık nete sazan yaz hemen çıkyor forum. düşünki binlerce tırıvırıcı ve ağ kullanan insanlar varken biz av sahalarımızı neden paylaşalım. heleki adam bugün siteye üye oluyor yarım saat sonra nerde ne var diye sormaya başlıyor, cevap alamayıncada yok niye yardım etiyosunuz diye sitem ediyor. önce bir tanış selam ver sitede güven kazan dost kazan sevgi kazan sana mutlaka özelden avlak yerleri verilecektir.ben bu sitedeki arkadaşlarımdan çok yardım aldım avlak konusunda ve bir çoğunada ben yardım ettim. ama böyle damdan düşer gibi yok en büyük sazanı nerde tutarım yok en büyük turnayı nerde tutarım gibi saçma sapan sorularla formu meşgul etmemeli kimse. saygılar.

5. mufi

mufi Muvaffak İŞMEN

Favori Kamış:
    kıyı balıkçılıgı standart malzeme oltakamışı ve makine
    Favori Makine:
    Daiwa GS 9
    En İyi Avı:
    her av iyidir yeterki usule uygun olsun
    Demek hala küspe kullanan var.. çok yazık