Avlak konusunda yardımınıza ihtiyacım var.

Konu, 'Bölgeler' kısmında j0ker tarafından paylaşıldı.

1. j0ker

j0ker Süleyman

Merhaba ben 17yaşındayım ve çocukluğumdan beri balık avıyla aşinayım 3 senedir istanbulda ikamet ediyorum ve 3 seneden beri balık avlıyamıyorum tebliğleri inceledim 31 Mart perşembe akşamı turna sezonu açılıyor geçen haftada oltaları ve kaşıkları hazırlamıştım.Avlak arıyorum şuan beylikdüzü tarafında oturuyorum.Ve turna tutmak için avlak arıyorum ve 2-3nisanı boş geçirmek istemiyorum.Bildiğiniz yakın avlakların adreslerini verirseniz sevinirim.Şimdiden teşekkürler.İyi avlar.

2. macir_ertan

macir_ertan Ertan Çetin

Favori Kamış:
    Trabucco
    Favori Makine:
    Daiwa Emblem-Z
    En İyi Avı:
    Yayın,Sazan,Turna
    Burak kardeşim turna tutmayı istiyorsun,zahmet olmazsa site turna avıyla ilgili veri bankası gibi,bir arayıver oturduğun yere en az 30 dakika mesafede 4 yer bulacaksın olmadı bulamadım dersen emrine amadeyiz :)

3. j0ker

j0ker Süleyman

araştırdım şuan aklımdaki tek soru turna çıkar mı ? :)

4. macir_ertan

macir_ertan Ertan Çetin

Favori Kamış:
    Trabucco
    Favori Makine:
    Daiwa Emblem-Z
    En İyi Avı:
    Yayın,Sazan,Turna
    Burak sana yakın olan yerler Büyük çekmece gölü,Küçük çekmece gölü,Sazlıbosna ve Çatalcanın Ahmediye dereleri bir oltayla sahte yemle deneme yaparken diğer oltanı da ölü yemle dip oltası yapabilirsin boyuna göre kesip uskumru veya başka deniz balığı hırsızlı üçlü iğneyle olabilir,sular daha çok soğuk bu yöntemle daha çok verim alabilirsin tabi ki doğru zaman doğru yer ve doğru yem gerisi kısmet sana uygun olan bir yere git ve şansını dene inşallah yakalarsın ve burada bizlerle paylaşırsın :)

5. kemal izci

kemal izci KEMAL

Burak Sana En Yakin Turna Alabileceğin Garantili Bir Yer Olarak Akpinari Tavsiye Ederim. Kesin Turna Alabileceğin Yer . Turnalarda Büyük Ona Göre Sağlam Gitmeni önerririm. Bende Bu Pazar Gideceğim.ben her hafta arkadaşlarımla en az 4-5 tane alıyoruz.sabah6dan 11kadar akşamda 5den sonra iyi turna geziyor..

Son düzenleme: 5 Nisan 2011
  6. j0ker

j0ker Süleyman

teşekkürler ve zahmet olmassa yol olarakta tarif edermisiniz sazlıbosnaya gittim ama diğerlerini bilmiyorum.

7. kemal izci

kemal izci KEMAL

boğazköyden giriyorsun ihsaniye köyünü geç. tabelalara bak.göreceksin.köyün ismini köye gelmeden 3kmönce soldaküçük bir göl etraı tellerle kapalı sağdaki büyük göl açık avlanmak serbest...rastgele..05303298543