avlak sorusu

Konu, 'Bölgeler' kısmında çağrı ayakkabı tarafından paylaşıldı.

1. çağrı ayakkabı

çağrı ayakkabı MELİH

Favori Kamış:
    albastar istanbul 1453 350 cm
    Favori Makine:
    okuma powerliner pl 860
    En İyi Avı:
    aynalısazan 3,5 kg çipura 1,670 gr
    herkeze rastgele
    25 ocak 2014 te nasıpse kucukkuyu ve babakale arası balık avına gitmeyı düşünüyoruz oralarda yaşayan o meraları bilen arkadaşlarımızın yardımına ihtiyacımız var. bu bölgelerde nerede avlanalım kıyıdan avlanıyoruz
    küçukkuyu mu sivricemı Behramkale mı kadırga koyu Gülpınar mı baba kalemı bize verimli avlak yerlerınde yarıdımcı olurmusunuz

2. asbest

asbest mehmet

Selamlar Melij Bey,

Ben de 2 hafta sonra babakaleye gitmeyi planlıyorum .
    En son 6 yıl önce gitmiştim.Liman bozuldu diyorlar.Oralar hakkında özellikle liman için bilginiz varsa kıyı avı için yazarsanız sevinirim.
    Teşekkürler

3. çağrı ayakkabı

çağrı ayakkabı MELİH

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    okuma powerliner pl 860
    En İyi Avı:
    25 ocak av raparu
    cumartesi günü gece kadırga koyuna geldık hava rüzgârlı denizden kıyıya esıyor ruzgar ama çok soğuk degıl denız kabarık 200 gr kursun kullanılabılırdı altı kişiyiz ekıpmanız sağlam herseyımz var ekıbımızde çok ıyı balıkçıyım dıyenler burasıo çok soğuk burda yapamam demeye başladı neyse biz yası buyuk olduğu için saygımızdan kadırdan ayırıldım 10 km ileriye gittik kucukkuyuya doğru rüzgar biraz daha yavaşladı. ikincı avlak ta daha once avlanıştım ve ıkı tane kiloya yakın mırmır almıştım hiç te oltam takılmamısstı gene bizim çok iyi balıkçi yası olan abimiz burda yapamam oltalar çok takılır ddı ve burdan da ayrıldık
    ve ordan bizim yılların balıkçısı abımız ısrar uzerıne güre getırdık gene kırmadık geldık güreye oltaları attık çadırımızı kurduk bekliyoruz tık yok sabah oldu tık yok ve mürekkep balığı yakalamıştım yavru suya bıraktık ordan ayrıldık akçay zeytinli çay ağzına gittik orda da tık yok ordan dalyana gectık orda tık koca . sonuç ekip yanılenmesı kararına vardık çok iyi balıkçı abimiz kırmadan diskalifiye yolumuza devam. 27 ocak pazartesı gunu bir kara haber 13 parça çipura irili ufaklı kadırga koyundan 5 adet mırmır orta boylarda oda bizim ikinci gittigimizyerden. askerlik arkadaşım kadırga koyundaymış onunla zamanınd açok avlandık bu yerlerı beraber bulmuştuk olta balıkcılıgımz ayın diyebılırım sabah yanıma uğradı çay içmeye derken konu açıldı fotagrafları gösterdi tab iheryın bası nasip siz olun arkadaşlar yeterince tanımadığınız anlattıklarınız gozunuzle gormedıgınz oltacıdan uzak durun bi dahkı avlarda görüşmek dılegıyle

4. BANDIT

BANDIT Murat Akçasoy

Favori Kamış:
    Okuma V-System 3.00m 20-60gr
    Favori Makine:
    Shimano Ultegra C3000HG
    Zaten gitmeye meraklı ama eve dönmeye dahada meraklı tiplerle asla ve asla ava gidilmez :) Tecrübeyle sabittir. Umarım birdahaki seferlerinizde çok daha güzel avlar yaparsınız.

5. ellidokuz

ellidokuz Özden Abraş

Favori Kamış:
    okuma alumina 10-40 gr 2,40cm
    En İyi Avı:
    3850GR LEVREK- 47 cm LÜFERGİL- 58 cm zargana
    %100 katılıyorum. bir önce gidelim diyip oltayı kırarcasına arabadan çıkarıp umduğunu ilk 1 saatte bulamayan av arkadaşıyla balık avı eziyet...

bereketli ve keyifli avlar yapmanız dileğiyle şansınız bol olsun ;)

6. çağrı ayakkabı

çağrı ayakkabı MELİH

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    okuma powerliner pl 860
    En İyi Avı:
    Zaten gitmeye meraklı ama eve dönmeye dahada meraklı tiplerle asla ve asla ava gidilmez Tecrübeyle sabittir. Umarım birdahaki seferlerinizde çok daha güzel avlar yaparsınız.

evet abi çok haklısınız ben ınanıyorum kadırga da dursaydık az olsa nasıbımız alırdık havamızı aldık :) rast gelsın insalllah

7. çağrı ayakkabı

çağrı ayakkabı MELİH

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    okuma powerliner pl 860
    En İyi Avı:
    %100 katılıyorum. bir önce gidelim diyip oltayı kırarcasına arabadan çıkarıp umduğunu ilk 1 saatte bulamayan av arkadaşıyla balık avı eziyet...

bereketli ve keyifli avlar yapmanız dileğiyle şansınız bol olsun

sizde yaşamışsınz galıba balık bir saat yokmu burda balık yok bizi nereye getırdın senın daha ogrenecegın var stres atmaya geliyorsun eve bi geliyorsun surat bes karış evdekıler senı mutlu bekliyor anlattıkça gene aynı anları yasar gıbı oldum kolay gelsın

8. çağrı ayakkabı

çağrı ayakkabı MELİH

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    okuma powerliner pl 860
    En İyi Avı:
    Selamlar Melij Bey,

Ben de 2 hafta sonra babakaleye gitmeyi planlıyorum .
    En son 6 yıl önce gitmiştim.Liman bozuldu diyorlar.Oralar hakkında özellikle liman için bilginiz varsa kıyı avı için yazarsanız sevinirim.
    Teşekkürler

merhabalar baba kale hakkında bilgim yok ama subat sonu yada martın ilk haftası oraya gitme planım kadırga ce sonra babakale gittiğimde bilgi ednır sizi bilgilendırırım