üstadlar öncelikle merhaba..bugün aranıza katılmış bulunmaktayım..önümüz malum bayram ve 8-9 günlük tatil var ve ben bu tatilimi istanbul dışında balık tutarak geçirmek istiyorumreeling ..küçük bir sahil kasabası olabilir yada bi kamp alanı olabilir..ucuza konaklayıp günün tümünü balıkla uğraşarak geçireceğim bir yer arıyorum..tercihim ege ama neresi..bana öneride bulunurmusunuz
850 km yol yapacaksan sana güzel bir yer tarif edebilirdim konakmala tesisleri yok kendin cadırın varsa istedigin kadar kal tatlı su balıkcılıgı yapıyorsan tabiki. deniz icin hic fikrim yok istanbuldan 850 km mesafesi avlagın
1-) bodrum-güvercinlik kılınç balığı yavru üretim tesisleri önü 2-) didim akbük 3-) didim fener koyu 4-) kuşadası-millipark sahili 5-) iztuzu sahili 6-) pamucak sahili 7-) bodrum/milas/güllük dalyanı çıkışı sarıgerme plajı çevresi 9-) büyük menderes havzası-karina gölü ve çevresi şimdilik aklıma gelen bunlar ....
zafer abi teşekkürler..bunları bir araştırıcam..4 numara yani milliparkta bi kere denedim..ilk koy olan içmelerde kayalar var..çupra olurdu orda.canlı yengeç yakaladım oltaya taktım ama balık alamadım orada..bu arada sökeliyim ben yazdığın yerlerin bi kısmına gittim ama sırf gezi ve tatil amaçlı..peki didim akbükte kamp alanı varmıdır..biliyormusunuz
akbükte kamp alanı yok sanırsam. hiç denk gelmedi ve de duymadım. orada eski çiftliklerin olduğu yerler güzeldir. hele ki 15-20 gün sonra daha da güzel olur. rastgele..
Çanakkale Ayvacık Bektaş köyü Sivrice koyu tavsiye ederim eğer yöneticilerimiz izin verirse motel adı ve telefon numarası da yazabilirim hava bozuk olsa bile kıyıdan verimli avlar yapabilirsin