Sevgili arkadaşlar ve değerli abilerim paylaşımlarımızda neden devlet sırrıymış gibi avlak yerlerimizi saklıyoruz herkes kendi kısmetini alır böylesi mükemmmel üstü bir forumdayız bu foruma üye olan abileriz kardeşlerimiz sirküler dahilinde avlanan insanlardır buna inanıyorum avlaklarınızda sizden başka kişilerde avlanıyor bizler bu forum sayesinde beraberiz bizler artık bir aile deyilmiyiz neyse fazala konuşmak istemiyorum biliyorumki benim gibi düşünen bir çok kardeşimiz var sürçi lisan ettimse affola
Aynen katılıyorum ama öyle böyle değil şiddetle katılıyorum biz burada bir aile gibiyiz herkez birbirine herşeyini söylemeli sır saklamamalıyız heleki şu boili meselesi sanki devlet sırrı..
saklamıyoruz cünkü herkes kendi kısmetini alıyor.ben erdem abiye katılıyorum erdem abi seni ayrıca kutluyorum çok güzel bir yaklaşım yapmışsın tebrikler.
Forum olarak tavsiyemiz kesinlikle söylenmemesi yönündedir. Bir sonraki sefer ava gittiğinizde bir avlak bulmak istiyorsanız tabiki
evet haklısınız ama avlak yerlerimizi özel mesaj olarak sorarsanız daha iyi olur cunku gittigimiz yerlere tırıvırıcıların ve agcıların gitmesini istemeyiz bu yüzden özel msjla paylasalım
İyide buraya sadece üyeler girmiyorki. Mesela şöyle insanlarda girebilir. Ulaaa oğlum burayıda guruttuk haaa neydiceğik şinci? Yav senin oğlana dede; pilkisayardan baksın la nerde balık varmış hemi? He laa vallaa ha de haydi gidek gayfeye aşama bahdırırım ben. bohu,bohu,bohu...............
Avlak yeri asla söylenmemelidir. Özel mesajla bile. Trolcüler bile bu forumları takip ediyorlar. Hatta bölge olarak bile söylenmemeli.
sevgili arkadaşlar bilgilendirme için teşekkür ediyorum açtığım bu konuyu kesinlikle kızarak açmadım sadece sebebini bilmek istedim (Tırıvırı)kullananları'da şiddetle kınıyorum
Arkadaşlar ist avrupa yakasında B.paşaya yakın turna tutabileceğimiz avlak yeri söylerse sevinirim şimdiden teşekkürler...
Feridun , suda avlayacak turna kalmayınca sende sarmaya başladın helal vallahi. Aslında mükemmel bir cevap.
Biliyorum, hem de hemen her raporunda, onlarca kez sorulan sorudur. Bu hafta bir plan var mı? Korkma avlak sormayacağım.
Nuri ağbi hafta uzun...akşam kaçamağı yapacaktık fakat son dk golü yedik araç şarz kesti kısmet yarın akşama...Ayrıca gelirsen her daim misafir etmek isterim...
On gün oldu İstanbul'dan döneli ve bir aylık yıllık iznimin tamamını orada geçirdim. Ancak, avlak yeri söylemedin. Ve ben de küstüm işte. Şaka bir yana, nazik davetin için teşekkür ederim sevgili Feridun. Yarın akşam için şimdiden rast gelsin. Selamlar...