avlaklarimizin temizligine dikkat :))))

Konu, 'Genel Konular' kısmında roy tarafından paylaşıldı.

1. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    istanbuldan aldigim haber ile hala gülüyorum :D :D :D :D :D :D

gece avinda arkadaslarimdan biri (Aret ile ava giden bir arkedasimiz) kaya üzerinde av yaparken göremedigi bes adim ilerideki insan pisligine basarak düsme tehlikesi geçirmistir.

sendelemesine ragmen son anda dengesini saglayip suya düsmekten kurtulmus lakin ayakkabisi ve paçalarina bulasan insan pisliginden dolayi pantolonu servis disi kalmistir.

arkadaslar lütfen hacetimizi ulu orta görmeyelim, avci arkadaslarimiz madur oluyorlar :D :D :D :D :D

2. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    Aktivasyon için tesekkür moderatör :)

3. İstinyeli

İstinyeli Uğraş

Hayvanlar bile hacetini yaptıktan sonra üzerini örtmeye çalışır. Hakikaten insan en yüce varlık ta olabiliyor, en aşağılık varlık ta.

4. kurbagaprens

kurbagaprens Ergin DEMİROĞLU

Favori Kamış:
    Major Craft Solpara 274 up to 50.gr
    Favori Makine:
    Shimano Stradic C3000HGFK
    En İyi Avı:
    1 cm Lepistes
    Oraya onu yapan insan müsvettesi evinde de oturduğu odaya pisliyor mu acaba? :(

5. Halbuki o kayaların arasında müsait kuytular var. :D

6. Aret

Aret Aret

En İyi Avı:
    Kalkan 4,5 kg. (Boğaz'da)
    Mösyö Roy, siz Paris'te cennet bahçelerini andıran özel avlağınızda kuğular ve çiçekler arasında spin denemeleri yaparken bu tip haberler size komik gelir elbette:) Biz kör karanlıkta, yağmurda, soğukta, her türlü zorlu şartta, jilet gibi kayaların üzerinde, her türlü yabani havanın arasında, eşkina aşkına binbir tehlike altında avlarımıza devam ediyoruz:) Söz konusu balıksa gerisi teferruattır.

7. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Zorundamisin :)

8. fatihh

fatihh Fatih

Favori Kamış:
    Fury Caster ,L.Effe SeaMaster 4,20 Surf,ProCatch CS Ultra-2.40;Protackle FW-TS 3.60
    Favori Makine:
    Penn Affinty 7000, Okuma Avanger 30b
    Durum her ne kadar komik olsada bir o kadarda önemli gerçekten.. Özellikle tek başına avlanan arkadalar kayalıklarda özellikle dikkat etmesi gerekir. akşam karanlığında düşüp kafasını vursa kimsenin haberi olmaz.. b.k yoluna gitti tabiri tabiri yerini bulmuş olur :)

9. Aret

Aret Aret

En İyi Avı:
    Gece avları mümkünse tek başına yapılmamalı. Ayrıca avlağa hava kararmadan varıp av yapılacak yeri iyice gözden geçirmekte fayda var. Kırık şişe, kaygan yosun, dışkı, hayvan leşi ve daha bir sürü üzerine basılmaması gereken nesne olabilir, bunları gece karanlığında farketmek çok zor.

10. özcan bolat

özcan bolat özcan

Favori Kamış:
    LINEAEFFE 4.50 mt sörf kamış
    Favori Makine:
    okuma salina 2
    mademki konu avlakların temiz kalması gönül rahatlığıyla göğsümü gere gere söyleyebilim arkadaşlar ben gittiğim her noktada dönüşte kimin çöpüdür bilmem kendiminki dahil pet şişe ,cam şişe ,poşet ,moşet tahta ,mahta çöp olan ne varsa ,mıntıka yapar toplarım daha geçende şile ağlayan kayalarda en büyük boyda çöp torbasını doldurdum başlayıncada bırakamıyorum ki çöp taoplamak her ne hikmetse bana huzur veriyor doğaya tabiata hizmet ettiğim bilincinde olduğum için haneme sevap olarak yazıldığını biliyorum tabiatla bütünleştiğimi düşünüyorum buda huzur veriyor insana

11. king_barracuda

king_barracuda

biri balık kötü kokuya geliyo demiş oda .kendine yem çıkarmış.. fesatlık diz boyu

12. özcan bolat

özcan bolat özcan

Favori Kamış:
    LINEAEFFE 4.50 mt sörf kamış
    Favori Makine:
    okuma salina 2
    ata sözü gibi nedemek açıklaması nedir

13. king_barracuda

king_barracuda

ya bazı tatlı su avcıları kadın çorabına gübre koyuyolar..buda özendi heralde kendi afedersiniz b..kyla eşkina takımı kurdu.

avın en güzel yerinde yemi bitti heralde ..son çareye başvurdu.. iyi düşünmeye çalışıyorum küfretmemek için:):):)

not olarak midesi hassas olanlar deniz kenarlarındaki kokoreçcilerden midyecilerden karnını doyurmasın ..

14. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Yahu öyle düsünse bile denize yapsin kayanin üzerine miçmanin ne anlami var :)

15. ozkan_askan

ozkan_askan ÖZKAN AŞKAN

Favori Kamış:
    Alba star 3,90 - Alba Star İstanbul 1942 4,20 cm. D.A.M 2,70 cm. telespin, Alba Star Apache 2.40cm
    Favori Makine:
    Okuma Boxter 65 , Alba Star KK 55 , Lineaeffe rapid seal fd 40 , shimano hyperloop 25
    :laughing: :laughing: :laughing:

16. simendifer

simendifer Sennur

Facebook'taki gibi beğen butonu olsaydı, bu yorumu beğenirdim. :) Sana kesinlikle katılıyorum Aret. Prens hazretleri Fransa'nın özel ve hijyenik ortamlarında avlanırken, bizim burda başkalarının çöplerini de toplamak suretiyle, engelli koşu+balık avı şeklinde gerçekleşen aktivitemizi komik bulmayacak da ne yapacak. :rolleyes: Tok, açın halinden anlamazmış. Aristokrat adam, bizim gibi değil ki... :D:D:D

17. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    aristokrat ha :cool:

nerden geldigimizi unutmuyoruz allaha sukur :) biz de o sartlarda basladik balik tutmaya. kireçburnunda midyeciler çuval çuval midye istiflerdi. les gibi kokardi. çuvallardan midye asirirdik izmarit için. ama ne yalan soyliyim hiç insan diskisi gormemistim avlaklarda :D

18. simendifer

simendifer Sennur

Unutmuşsun efendiiii unutmuşsuuuunn. :D:D Biz söylemesek aklınıza geleceği yok, açıvermişsiniz konuyu. :p Gözden ırak olan gönülden de ırak oluyor tabi (ne alakası varsa artık. :p:p Başka bir atasözü vardı aslında ama şimdi hatırlayamadım, bununla idare et lütfen. hihi :p)

Ayrıca midyelere böyle şeyler söylemeyelim lütfen. Dolması vardır, tavası vardır... Midye candır, en güzel bişeydir. :D:D

19. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Favori Makine:

iste o agustos sicaginda bir haftadir istiflenmis torbalardan biz yem yapiyorduk, halk da midye tava ve midye dolma olarak tüketiyordu :D

indina cennet kösesi bir avlaktan 10 kilo bi sazan çikarticam resmini çekip geri salicam, resmi de buraya koyucam :laughing: mrsparkle mrsparkle

20. Aret

Aret Aret

En İyi Avı:
    Eee etrafta yüzlerce insan olan yerlerde avlanırsan görmemen doğal, senin gittiğin avlaklarda yine olayı en fazla abartan sendin benim hatırladığım kadarıyla :D