öncelikle herkeze merhabalar konu başlığını okur okumaz diyeceksiniz içinden yasakta ne işleri var avda diye ama amacımız av yapmak değil gezmek keşif yapmaktı balık yakalasakta geri bırakmaktı güzel bir havanın tadını çıkarıp epeydir ava çıkmamış olmamızın verdiği bir özlemdi belki zaten amacımızda avlanmak olmadığı için sabah saat 10 gibi avlağımıza varmıştık giydik boy çizmelerini daldık akarsuyun içine tabiki dediğim gibi avımızın amacı kesinlikle balık avlamak değildi o doğanın tadını çıkarmak buz gibi suyun içinde gezmek o doğanın güzelliğine dalıp tertemi hava almaktı bu güzel gezintide beni yanlız bırakmayan ahmet arkadaşıma teşekür etmek lazım nede olsa onun fikriydi aklıma karpuz kabugunu kaçıran kendisidir Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
muhteşem bir manzara .inşaallah bozulmaz.yazın sıcağında o nehirde ne güzel gezilir kimbilir...paylaşım için teşekkürler
Son gidişlerimden de anladım ki, balık zaten bahane, amaç doğada olmak.. manzara muhteşem gerçekten.. Kışın ayrı bir güzel.. Birde daha tenha oluşu doğanın tadını çıkartmaya birebir.. Güzel paylaşım için teşekkürler..
merhaba vedat abi valla çok nadirde olsa olduğu söyleniyor ama bana hiç denk gelmedi teşekürler ben teşekür ederim ben teşekür ederim bir gün çık gel emrah beraber güzelleştirelim senin paylaşımlarınıda biliyoruz herzaman beklerim teşekürler