avmarketi.com'dan 2 hafta kadar önce alışveriş yapmıştım, birkaç ürün yanlış geldi ve birkaç tanesinide ben beğenmedim, hatta site hakkında "acaba yardımcı olacaklarmı?" gibisinden bir konu başlığı açmıştım ama olası hukuki problemler sebebiyle açmış olduğum konu site tarafından tarafıma açıklama yapılarak silinmişti, akabinde moderatörlerimizin birinin tavsiyesiyle bahse konu firmanın yetkilisi olan Atilla BAL bey ile görüştüm ve istemediğim bütün ürünlerin değişimini sağladılar tavsiye eden moderatörümüze ve Atilla Bey nezdinde avmarketi.com'a teşekkür ederim ve tüm arkadaşlarada tavsiye ederim müşteriye sorun çıkarmak yerine çözüm üretiyorlar
O halde musteri memnuniyetini esas alan avmarketini ve temasa gecmene aracilik eden forumumuz yonetimini tebrik ediyoruz. IMZA: YALAKA FORUM UYESI
bende, genellikle avmarketini tercih ederim gerçekten bu işi çok iyi yapıyorlar, müşteriye yaklaşımları çok iyi. Bir çok yerde aldığım ürün 10 güne anca benim elime ulaşırken avmarketinden p.tesi aldığım ürün sanırım salı günü bana geldi, ürünü incelediğimde taşıma esnasında bir kusur oluştuğunu gördüm, geri iade ettim, onlarda bana sağlam ürünü c.tesi elime ulaştırdılar 1 hafta dolmadan 2 ürün gönderip ve bir iade almış oldular, müthiş bir iş başardılar.
İşlerine ve konularına tam duyarlı olan, en iyiler içerisinde oldukları konusunda tereddüte mahal yoktur. Olması gerekende bu.
tüketiciler olarak o kadar ezilmişiz ki, bu gibi olması gereken davranışlar bize çok etkileyici geliyor... yine de o kadar siyahın arasında beyaz kalmaya çalışan avmarketine teşekkürler...
siparişimde bir ürünle ilgili problem yaşandı hemen telefonla bilgi verip çözüm önerdiler müşteriyle gayet ilgililer
Bir alkışta benden, avmarketi gerçekten hızlı ve sorunsuz. Bu güne kadar hiçbir aksilikle karşılaşmadım yaptığım alışverişlerde. Birde Avdeposu var, hakkını yemeyeyim. Onlarda çok başarılı bu işte. Anadolu Av Marketi de gayet sorunsuz ve hızlı. Bu üç firma alkışı hakkediyor bence.
Bende şu an alışverişlerimi anadoluavmarketi.com dan yapıyorum. Tuncer Bey ve Hakan Bey avcı oldukları için alış-veriş yapanlara müşteri gözüyle bakmıyorlar. En önemlisi ürünlerinin arkasındalar.
bende genelde internetten balık malzemesi alma konusunda önyargılı yaklaşanlardandım av marketini denemedim ama avdeposu. com. dan iki kere alış veriş yaptım gayet memnun kaldım her iki seferdede sitedeki fiyat ve sitedeki ürün birebir elime ulaştı hemde siparişi verdiğimin ertesi günü
Gerçekten satıcıdan öte bir hizmetleri var.. 4adet rapala almıştım 5adet göndermişler, bende fazla ürün yollamışsınız diye parasını havale etmiştim geri iade ettiler o bizim hediyemizdi dediler.. spro720 passion spin makina almıştım ondada stokta bir büyük boy kaldığı için fiyat farkı istemeksizin verelim dediler kabul ettim.. son derece iyi insanlar.. :thumb:
Genelde tercihimi Avdeposu üzerinden gerçekleştiriyorum bu güne değin mutsuzluk yaşamadım beni cezbeden tarafı ise ürün ile tereddüt yaşadığımda firma yetkilisi Tolga beyin beni yönlendirmeleri oldu genelde alış veriş öncesi mutlaka sizlere danışıp yorumlarınızı alıyorum akabinde bu yorumların doğruluğunu firma yetkilileri ile paylaşıyorum sonuç örtüşürse alışverişimi tamamlıyorum. Hatta bir set almak için bu gün üstadların fikrine gene başvurdum neme lazım yanlış yönlendirilme riski her zaman var.
İlk online şirketidir sevgili Faruk. Sahibi Atilla kardeşim nazik,bilgili,aynı zamanda hem tatlısuda ve hemde denizde ,tutkun ve eksper bir amatör avcıdır. Sevgiler
ben şimdiye kadar sorun yaşamamıştım. fakat son siparişimde 5-6 kutu iğne sipariş verdim. çapari için uzun pala çapraz iğneler. Aradılar tedarikçinin elinde yok dediler, benzer ürün göndericez dediler. 6 kutu yemli iğnesi geldi, kısa pala bronz.