teşekkürler mesut çok çok teşekürler gitmiş kadar olduk.hele o yesil botlar enfesti.küçükte maşaallah bu arada baya büyümüş.güzel günlerini görürsünüz inşaallah.hele o boncuk gözler.
İlk fotoğraflar Galata Köprüsünün gece resimleri.Pazar günü saat 13:00 fuara giriş yaptım.İl karşılaştığım Azimut firmasının muhteşem yatları idi.Bu yatlardan birisi NTV’de Cuma günü akşamı denk geldiğim bir programda izlemiştim.Hayran kalmıştım.Yatlara pek fazla bakamadım.Çünkü paramın ilgi alanına girmediği için sadece bazılarının fotoğraflarını çektim.Fuar alanı çok genişti.Hatta bazen yönümü şaşırdım.Aynı yerden birkaç kez tekrar geçtim.İlgi alanım botlara olduğu için uzun uzun botları inceleme fırsatım oldu.En çok dikkatimi çeken TOHATSU marka botlar,motorlar ve elektrikli motorlar oldu.Bu markayı ilk defa duydum.Galata Marin firması da MARİNE marka botları getirmişti.fiyatları uygundu.3,30 mt 694 dolar artı KDV idi.Fiber teknelere pek fazla bakamadım.2007 yılında gittiğim fuara nazaran fiber tekne sayısı azdı.En büyük stand MARİNTEK firmasınındı.En alttaki Sea Star firmasının yeşil botları çok hoşuma gitti.Birisi 5,00 mt diğeri de 7,40 mt idi.Fiyatları da uygundu.TOHATSU firmasının motorlu(benzinli) bot fiyatları çok uygundu.Edirne’ye döneceğimden saat 15:00 civarı çıkmak zorunda kaldım.İçerde sıcak havadan dolayı bunaldım.Bot fiyatları fuarın son saatlerine doğru düşmeye başladı.864 dolar olan 3,00 bot 1000 TL,960 dolar olan 3,60 mt bot 1250 TL’ye düşmüştü.Balikmarketim.com standına uğradım.Sağ olsunlar çay ikram ettiler.Balikmarketim.com standından kendime can yeleği aldım.Önümüzdeki sene için Allah kısmet ederse para biriktirip 3,60 veya 3,80 ahşap veya alimunyum taban bot alacağım.
evet 45000 € luk tekne cidden dikkat çekici... inşallah gelecek sene sırf bu fuar için istanbula gidecem... aslında forum olarak seneye fuar organizasyonu bile düzenleyebiliriz.hoş olmazmı?
Gidipte göremeyenleride (benim gibi) düşünüp resim ve açıklamalarla gitmiş kadar görmüş kadar memnun ettiğin için teşekkür ederim Benimde ilgimi çeken TOHATSU markasının botu oldu,motorlardaki kalite konusundaki duyduğumuz tavsiyeleri umarım botları içinde duyarız.yatlar fiyat dolayısıyla hayal gibi gelsede,tekne yer konusundan uzak gibi dursada en uygunu bot olduğu için sadece botlarla ilgileniyorum ben.Tohatsunun botları internettede satışa çıksada fiyatlarını bi görebilsek. Tekrar teşekkür ederim Mesut Bey. Evladınızında maşallahı var Allah nazarlardan korusun çok sevimli çok güzel bir çocuk,Allah sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin.
Forum demek paylaşım demek.Paylaşmayı seviyorum.Arkadaşlar balık fotoğraflarının yanında kullandıkları malzemeleri de tanıtsalar ne güzel olur değil mi?Bizim çocuk olta takımları ile oynamaya bayılıyor.O da babasına çekmiş.
24. ve 25.resimlerde Orca Bot standında(detaylı resmini çekmeyi unutmuşum)dikkatlice bakarsanız yeşil bir bot üstü kapalı çok ilginçti.Botun üzeri kamara gibi kapatılmış.Fiyatı 2000 dolardı.