Avşa adasına 13 ağustos cumartesi günü tatile gittik.İçimden acaba ne balığı cıkar diye düşünüyordm. Adadan indim bilgili amcalardan balık hakkında duyumları öğrenip yem cıkartmaya yola koyuldum.İskele diplerinden oldukça iri midyeler çıkarttım.Ertesi gün hava bozdu fırtına.. Rüzgar... Yağmur ... Ama BİZ balıktayız Yiğenimi alıp koyuldum yola... İskeleye cıktığımda kırılmış sandallar vardı.Sahil güvenliğe haber verip yardımım dokunsun istedim.Haber verdikten sonra avlağa geri döndüm.Ne geleceğini bilmediğim için klasik 3 iğneli dip oltasını yemleyip denize indirdim.Dipten 2-3 karış yukarıya sabitledim oltamı.İlk gelen Azman bir istavrit oldu... 30 dk başka bir vuruş gelmedi tam umudu kesmişken gelen 2şer 3 er izmaritlerle günü kurtardık.. İzmaritleri avlakte fotograflama fırastı bulamadım... izmarit yakaladıktan sonra birde mezgit varmı diye deniyeym dedim.İstavritlerden bir tanesini yem yapıp oltayı deniz ile bulusturdum.20 tane kadarda mezgit alıp avımı sonlandırdım.. Olta ve gün batımı ... RASTGELE..
Mustafa kısmetini almışsın. Akşam yemeğide tamam. Ertesi gün allah kerim. Deniz mutlaka seni dyuracak kadar veriyor. Tebrikler.
güzel manzara tebrikler güzel bir av ve harika manzara zaten avşayı çok severim uzun zaman oldu gitmeyeli ama bu raporla bir nebze yaşattın bana oraları avların daim olsun..