AWA-SHIMA N GAGE BEAST SHIDAI 270 Awa-Shima Beast Stage II Spining 2.70 Bu iki kamış aynı değilse arasındaki farklar nelerdir
Awa-Shima Beast Stage II Spining 2.70 yeni olan modelidir kullanmaktayim ve cok fazla memnunum kesinlikle tavsiye ederim super bi kamis.
Güzel kamışlar, Bendede hitman var fena değiller, sadece fincanları pas yapıyor av sonrası tatlı sudan geçirmek gerekiyor.
Arada 100 lira fark varda ondan dedim malzeme farkı vardır illaki bunun yanında daha ağır sahteleri atmada bir tavsiyeniz varmı yada hiç kullandınızmı 130 grama kadar sahteler mevcut bende
Bu kamisin atari 10-45 bu araliklarda is gorur hada agir atacaksaniz shor jik tarzi kamis bakacaksiniz ama onlarlada hafif sahte cok verimli olmaz yani kisacasi 1 kamisla bu is olmaz.
bu kamışı 25-30 gram sahteler için inceledim ağır sahteler içinde shimanonun bir modelini inceledim ama birazcık tuzlu geldi
Mert merhaba. Beast Shidai yerine Beast Stage II çıktı, birbirlerine yakın kamışlar, Stage II nin makine yatağı fosil wood dur, eskisininki karbon fiber kaplamaydı. Aksiyon olarak da Stage II biraz daha sıkıdır, ama hemen hemen aynı yapıdalar diyebilirim. Ümit'te Stage II bende ise Shidai var, ikimiz de gayet memnunuz. Ben 4 senedir problemsiz kullanmaktayım. Atış erimi de yazdığı aralıkta başarılı. 130 grama kadar elinde olan sahteleri atmak için ise shore jig kamışlarının çoğu bile düşük kalacaktır.
Benim atacağım en ağır sahte 50gr olur popper onlarda 130 gramlık sahteyi kullanamazsam sana satarım olmazmı
Olur olur Okuma Helios 20-50 atarlı kullanıyorum şu anda. Fiyatına göre süper kamış. Tavsiye ederim Mert :thumb:
Kaan Bey, yeni bir set daha yapıyorum aklımdaki kamışlardan biri de Awa-Shima Beast Stage II, rüzgarda atımında veya aksiyonunda nasıldır bilgilendirebilirseniz sevinirim...
Yüklendikçe atan bir kamış, Allah ne verdiyse rüzgarı yarabilirsiniz. Halkaları da low rider tipi, dolaşma sorunu olmuyor. Gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim kamışlar üretmekte Awa Shima. Aksiyonu da tabiri caizse tatlı sert bunun. Dengeli bir kamış.
Öncelikle ilginiz için teşekkürler Kaan Bey, nasipse fuarda bir göz gezdireceğim, aklımdaki 2 kamıştan biri ve büyük ihtimale de alacağım kamış olacak...
Paslanmış ya da oksitlenmiş fincanları, sirkeye batırılmış pamuklarla sarıp bekletirseniz pas ve oksitlenme geçiyor