TARİH : 17 NİSAN 2011 sabah 6da başlamıştı yolculuğumuz.bir gün öncesinden heyacanla hazırladığımız takımlarımızı,rapalalarımızı,silikonlarımızı suya salıp turnayı gözünden vurmak için nekadar da hevesliydik.önce bir fırına uğrayıp sıcacık simitlerimizi aldık ve 15 dakika uzaklıktaki avlağımıza varana kadar simitlerimizi yedik.ali abi ve bedri abi yılların vermiş olduğu tecrübeden gayet rahattılar ben ise çok heyecanlıydım.bizi avlakta bekleyen nadir abi ise canlı yemleri takıp suya attığını ve gölde balığın gezintide olduğunu bize telefonla bildiriyordu.avlağa vardığımızda ali abi ve ben hemen rapalalarımızı başladık atmaya.bedri abi nadir abinin yanına geçip su üstü canlı yemli takımlarını suya saldı.sabahın 6 buçuğunda doğa ile başbaşa olmak o kadar güzeldi ki derken atçeke başlayalı 15 dakika olmuşken ali abi rahatsızlandı.kendini hemen arabaya attı ve uyudu.ben devam ettim rapalaları kaşıkları silikonları suda dans ettirmeye.daha fazla uzatmayayım ve tuttuğumuz 3 güzel turnanın fotolarını koyayım.bu arada fotolarda ben yokum çünkü makinayı benden başka kullanabilen olmadığı için mecbur ben çektim.elinde iki turnalı poz veren nadir abi tek turnalı poz veren üstad bedri abidir.bedri abinin bu avlaktan 10 kiloluk turna almışlığı da var geçen sene ben biliyorum.inşallah havalar biraz daha iyileşince 10 kilolukları çıkaracağız. not: bu avlak balıkesirde bir yerlerdedir ve bu avlakta av yapmak isteyen buradan kim olursa olsun yardımcı olunacaktır.
Ayların hasreti mutlu sona ermiş, mutlu başlamışta diyebiliriz. Hayırlı olsun, devamını dilerim Mehmet. "not: bu avlak balıkesirde bir yerlerdedir ve bu avlakta av yapmak isteyen buradan kim olursa olsun yardımcı olunacaktır." Özellikle iç sulardaki avlakların deşifre edilmemesi konusunda çoğu amatör hassasiyet gösterdiği halde, sizin açık davetiye veriyor olmanızı biraz garipsediğimi de söylemeliyim.
bu arada fotolarda ben yokum çünkü makinayı benden başka kullanabilen olmadığı için mecbur ben çektim. Şaka biyana resimde yok
Mehmet Fevzi kardeş, çok güzel bir av yapmışsınız.Sezon başı ve suların hala soğuk olmasına rağmen güzel turnalar yakalamışsınız,bu arada avlağınızda güzelmiş hani. Ayrıca rahatsızlanan arkadaşınızada üzüldüm,inşallah ciddi birşeyi yoktur. Ha birde avlağın yerini vermişsiniz,içiniz temiz ruhunuz güzel bir insansınız da bence genede avlaklarınızın açık adresini vermeyin.Çok güvendiğiniz sevdiğiniz dostlarınıza özelden iletebilirsiniz bu tür mesajlarınızı, mazallah o resimlerdeki turnalarınız son turnalarınız olabilir ve sadece bu hobiyi oralarda anılarda yaşamak zorunda kalabilirsiniz..sevgilerimle rastgele.