Aynali Avimiz

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında foseptik26 tarafından paylaşıldı.

1. foseptik26

foseptik26 seran

Favori Kamış:
    dam makara+ dam olta+sumodam misina+dam kanca
    En İyi Avı:
    bilen biliyor ;)
    yer: HER ZAMANKİ YER
    olta tipi: fiber 6m olta, makaralı olta, küspeli sallama
    yem: mısır
    zaman: 05:00-17:00 arası

avlak yerimize sabah 05:00 gibi vardık ilk balıgı yarım saat sonra aldık, daha sonra yarım saat aralıkla 1 saat aralıkla 12 saatte 3 kişi 18 parca balık aldık. işte resimler ;

ilk balıkVE ben
    muabbet koyu
    manzara
    HAPİSTELER
    BABAM VEDE BALIKLARI
    SÜZÜLDÜLER
    BABAM

RİZA
    BEN

AV MACERAMIZDA AKSAM 17:00 DE BU SEKILDE SON BULDU :)

Son düzenleme: 10 Ağustos 2008
  2. estergon_44

estergon_44 mahmıt

Favori Kamış:
    LINEAFFE 5-CURVE 4,20CM
    seran kardeşim ellerinize sağlık güzel av olmuş.bereketli bir av geçirmişsiniz.toplu resimdeki üstten 3 ve 4. balıklar limit altı gibi görünüyor.keşke onlara büyüme şansı tanısaydınız.fotoğraf beni aldatıyor olabilir.umarım öyledir.diğer balıklara söyleyecen bişey yok.aslan gibi aynalı sazan nede olsa.ellerinize sağlık güzel kardeşim...

3. foseptik26

foseptik26 seran

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    bilen biliyor ;)
    teşekkür ederim abicim öncelikle.
    abi gittiğimiz gölet yeni gölet olduğundan ya tam limitte yada limitin biraz altında balıklar olduğundan pek seçim yapamıyoruz, daha ufaklarıda geliyor onları saldık aslında haklısın bu 2 sinide salsaydık iyi olurdu bunlarda 25-30 cm cıvarındalar 600-750 gram arası. tekrar tesekkur ediyorum abıcım :)

4. solakali79

solakali79

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Sazan 2KG
    Arkadaşım yeni bir gölet diyorsun bu gölette yosun oluşumuda tam başlamamış ve balık aç olduğu için yemlere haliyle saldırır sen yinede limit altı olanları almamaya özen göster,alanlarıda tatlı dille uyar o zaman ileride bize bu göletten güzel kuzularla av raporu göndereceğinden kuşkum yok.
    Herkesin rüyası büyük balık,ama önce biraz sabır.

5. foseptik26

foseptik26 seran

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    bilen biliyor ;)
    haklısın abicim, artık uyarayım diyecemde ilk zamanlar cok guzel balık verdıgı ıcın cok dolu olurdu şimdi ise balıkcılara golette cok az bir bölüm verıldı dıger tarafta kano yarısları sahası oldugu için. bu verılen yerede artık balık gurultuden sokulmuyor dedıgın gıbı abı daha yosun tutmayan 2 senelık bir gölet. balık vermeyınce balık gurultuye sokulmayınca balıkcıda halıyle bitti orada :) şimdi gitmiyor kımse ilk zamanlar yani 1 ay öncesine ana baba günü gibiydi:D :rolleyes:

6. esabi

esabi SENIOR MEMBER

Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    favori kamışım bölümünde yazıyor
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
    yazık olmuş el kadar aynalı sazanlara :(
    gün gelecek bu balıklarıda arayacaksınız

7. foseptik26

foseptik26 seran

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    bilen biliyor ;)
    yok aytekin abi resim seni yanıltmasın bunlar standart 1 kilo 1,300 gram balıklar arada 2 tanesi sadece 750 gram kadar, bahsettiğimiz gölette standart balıklar var hep;) yanlıs anlamayın, bu balıklar limit altı olsaydı zaten bu resimleri sizlerle paylasmazdım zaten :)

8. foseptik26

foseptik26 seran

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    bilen biliyor ;)
    merak ediyorum ki bu balıkların neresi el kadar, sitedeki paylasımlara bakıyorum ki bazıları el kadar sazan capaklarını 1 kilo cıvarı diyerek milleti kandırmaya calısıyor, halbuki her halinden anlasılır sazanı iyi bilen birisi onun 1 kılo mu yoksa el kadar mı oldugunu ;) :)

9. CoNTRoLLeR

CoNTRoLLeR Bekir K.

Favori Kamış:
    Linea Effe OYSTER CAST 4.20 mt. SURF kamış ve 60 lık 4 bilyeli noname makina.
    En İyi Avı:
    Balıkavı.net
    Evet bu göleti biliyorum yıllık iznimde 3 kere gittim ve hepsinde boş döndüm, heryer tırıvırı atanlarla doluydu çünkü :mad: Uyarabildiklerimi uyardım hatta büyükşehir belediyesine konu ile ilgili şikayette bulunacaktım ama telefonda muattap kimseyi veremediler bana. Gölet 2005 te yapıldı ve geçen sene avcılığa açıldı. Kulağıma gelen söylentilere göre geçen sene çuvallarla balık avlamış millet. Birde ballandıra ballandıra anlatmıyorlarmı uyuz oldum. Amatör balıkçılıktan başka hiçbir sıfatı olmayan insanlar balıkları satıyorlarmış!!! Gölet süper, şehire çok yakın, adam gibi ilgilenseler gerekli önlemleri alsalar ve kontrolleri adam gibi yapsalar 50 yıl yetecek kadar balık ürer gölette. Maalesef halkımız gibi ilgililerde bilinçsiz.

Neyse avınızı tebrik ederim...

10. foseptik26

foseptik26 seran

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    bilen biliyor ;)
    oncelıkle tesekkur ederım abıcım. gölet bu sene ava acıldı vede balıkcılara su anda cok az bır bolum verıldı avlak ıcın kalan buyuk bır kısım kano yarısları ıcın ayrıldı. elıne olta alan herkes balıkcı oldu orada ana baba gunuydu ılk zamanlar ıgne atsan dusmezdı yere ama sımdı kımse gıtmıyor samata gurultu, herkes balıgı urkutmus balık sokulmuyor karsılarda gezıyor o taraflarda yasak. bekcı mılletımızı uyarıyor bekcıyı suya atıyolar tasla sopayla kovalıyolar bunun onune gecılemıyor jandarmada bıkmıs artık. ama bızlerde artık gıtmıyoruz 4 sefer gıttık oraya ılk gıttıgımızde 3 adet 2. sınde 4 kişi 18 adet 3. sünde ıse elımız bos donduk golette yasananları anladık, dedıgın gıbı tırıvırıyla kurutmaya calısıolar ama oraya bır sey yapamazlar orası 2-3 seneye cok buyuk kuzular verir, gecen sene mıllet kacak avlandı sezonun ılk zamanları balık yeme delı gıbı saldırıyormus mıllette cuval cuval almıs gıtmıs ben suna ınanıyorum kı sularımıza tırıvırı ağ illetleri değmediği sürece olta ile balık kurumaz yeterki herkes bılınclı bır sekılde avlansın yeterli :) yorumunuz ıcın tesekkurler

11. iyi bir av

12. avcı_55

avcı_55 Alaattin ışık

Favori Kamış:
    Olta.
    Genç kardeşim yorumların hepsini okudum.
    Sana tavsiyem kimseye alınma.Ve yazılanları kendine pay çıkar.Evet o balıkların ikisi depil hepsi limit altı.Ama bidaha olmayacağına eminim.:) Sizlerin daha bilinçli bir balıkçı olacağına eminim.