Sabah saat 6 da gecen haftaki gittigim yere gittim. Taktik ayni,kabak tozu. Aynali saat 9:45 te benim yeme daldi.Kiyiya cekerken aynali otlarin arasina girdi.O an esortmanimi,coraplarimi nasil cikarttim bilmiyorum.Suya girdim baligi otlardan kurtardim ve kiyiya aldim.Biraz maceralida olsa elimiz bos dönmedik.
Tebrikler güzel aynalı fakat şu kabak tozu yemini ben kaçırmış olmalıyım heralde daha önce anlattınızmı bilmiyorum o yüzden rica etsem anlatırmısınız lütfen paylaşım için teşekürler
Ellerinize sağlık çok güzel bir aynalı Merak ettiğim bir şey bu kabak tozunu biraz anlatırmısınız ,nasıl bişidir bu ?
Sevgili Eyup, Bu cok guzel aynali icin seni tebrik ediyor, daha nice avlarinda bulusmak uzere rast gele diyorum. Guzel yavrularinin gozlerinden op.Kendine iyi bak.
Kabaktozunu bizim burada balik avi malzemesi satan yerden aliyorum suyla karistiriyorum hamur gibi yogurup erik büyüklügünde kancaya takip atiyorum . Kötü olan tarafi suya atarken dikkatli atilmali cünkü kolayca kancadan düsebiliyor ve kücük baliklarda yemi emebiliyorlar Kizilgöz,Kizilkanat ve Capak gibi baliklar . Sansimdan bu capak biraz büyük oldugu icin yemi agzina alabildi [/QUOTE]
Slm Hüseyin Abi yorumlarin icin tesekürler .Bizler iyiyiz havalar buralarda fazla iyi olmadigindan cocuklarimla pek baliga gidemedim ama eve geldigimde baliklari görünce baya heyecanlaniyorlar. Umarim sende iyisindir sen de kendine iyi bak.