Geçen gün de baska bir arkadas ayni sekil davrandi. Bir baslik açip konu ne ise paylasmak daha dogru olur diye düsünüyorum. Açikcasi ben rahatsiz oluyorum bu hareketten. Nereye baksak ayni mesaj çikiyor
Yahu ne adamsin aret ama konuda ilginç. Nükleer enerjiye karsiyiz, kömürle çalisan termal santrala ( çok eski ve çevre katili sistem ) karsiyiz, hidroelektrik santral irmaklari dereleri etkiliyor, rüzgar pervaneleri yetersiz.. Ama internet 2saniye kopsa elektrik 2dakka kesilse deliriyoruz.. Bu ne çildirtan denge... Yaprak döker bir yanimiz.. Bir yanimiz bahar bahçe..
Efes Pilsen'in kurmayı planladığı kömürlü termik santrali durdurmak için son iki hafta içindeyiz. Yapılan eylemler, yayınlanan videolar medyada sansürleniyor. İmza atmalı, attıysak paylaşmalıyız! greenpeace buradaki alttaki linkten girdinizde sağ tarafta kalan yeri doldurmak 1 dakka lütfen duyarlı olalım ve çevremizede gönderelim http://bukapaginaltinda.org/
Mesaj yazılan tüm konular güme gitti ebediyyen. Son mesajı "sabriyazıcı" olan abonesi olduğum konularıma bile bakmaya üşendim. Hani olur da öncesinde başka bir paylaşım vardır diye merak bile etmeme engel oldu. İştah kaçırıcı.