Merhaba.. Uzun zamandanberi siteye resim yüklemeyi beceremediğimden,sizlerin gönderdikleriyle avunuyordum.. Bugün inatla resim yükleme işine el attım,sanırım birkaç resimi sizlerle paylaşabileceğim.. Umarım hoşunuza gider.. Ayvalık Gelinkayasında kahvaltı ve Cunda..
Ulvi abi güzel bir tatil geçirdiğiniz yüzlerinizden belli ayvalık tarafları güzel yerlerdir balık bakımındanda zengindir allah beraberliğinizi bozmasın büyük balıklı avların olsun rastgele
Ulvi ağabey, fotoğraf işini çözdüğüne göre, artık bundan sonra Tuncay ve Sedat ağabeylerle sessiz sedasız gittiğiniz o avların fotolarını da isteriz ona göre. Güzel zaman geçirmişsiniz Ayvalık'da. Daha da güzel günleriniz olur inşallah. Ablam oraların güzelliğini anlatır hep. O kadar ki, ben hiç gitmemiş olmama rağmen, sanki orada ikamet ediyormuşum gibi gelir. Ben de bir gün görme fırsatı bulurum inşallah.
Ulvi abi, insan bir alo der, biz de gelirdik di mi ? Kaç tane Sevil kardeşin var ki? Çok kızdım çoookkk Ama eminim sen eğlencenin dibine vurmuşsundur Benim yerime de görüp, gezmiş oldun oraları Bu güzel günleri her zaman yaşamanı dilerim Madem öğrendin yüklemeyi, şimdi diğer resimleri de bir görelim bakalım
Seneye hep beraber bir Ayvalık-Cunda organizasyonu yapabiliriz bence.. Fotoların devamı fırsat buldukça gelecek,merak etmeyin.. Sevil bizim candan kardeşimizdir tabiiki.. Birdahakine mutlaka çağıracağım ona göre 13 güzel gün geçirdim oralarda,harikaydı.. Hala herşeyin tadı damağımda.. Şimdi birazda Video işini kurcalayayım,görüşürüz..