Herkese merhabalar; Somestr tatilinde yaptigimiz kisa Ayvalik kacamaginda yakaladigimiz levrekler ve levreklerden daha guzel olan Ayvaligimizin essiz guzellikteki fotograflari. Baliklar wtd teknigiyle kiyiya cok yakin mesafelerde avlanilmistir. Av tarihi : 06/02/2013 Av yeri : Ayvalik Av türü : Kiyidan WTD Avı gerçekleştirenler : Zekeriya, Selman, Cihan Hedef av : Levrek Gerçekleşen av : 2 Adet levrek 40-42 cm, Kullanılan ekipman : Lineaffee 10 kilos 2.70, 0-30 gr kamis, shimano catana 4000 makine; Okuma Alumina 2.70 kamis, cormoran makine. Kullanilan Sahteler: Rover 98, pelikan klor, shimano fortuna. Konuyu Cihan kardesimiz baska bir forumda da acti. Buraya uye olmadigi icin burada da ben paylasiyorum. Bu baliklarin birini ben, birini de Cihan kardesim yakaladi. Ciktigimiz diger gunde Selman Abimizde 1 adet levrek aldi, Cihan kardesimizde 1 adet kilo ustu levregi kiyidan 1 metre mesafede kandirmayi basardi ve kiyiya aldi. Diger fotolar bende olmadigi icin sadece bu ikisini paylasabiliyorum. Herkese selamlar & sevgiler...
Öyle durgun suda wtd ile levreği almanın keyfi eminim bambaşka olmuştur. Avlarınızın devamını dilerim. Güzel fotoğraflar için ayrıca teşekkürler. Çok severim Ayvalık'ı ama yıllar oldu gitmeyeli, cennet köşelerimizden biri hakikaten...
Tebrik ederim Zekeriya ve Cihan bereketli olsun devamlarını dilerim.Misinanız ip misina sanırım oltayla beraber kaldırmışsınız levreği
Hay maaşallah cennette yaşıyorsunuz diyebilirim. Tebrik ederim avınız için. Ama bence manzara balıktan şahane görünüyor. 4 ay sonra oralardayım inşallah.
Tesekkurler Fatih Bey. Tesekkur ederim. Gercekten durgun suda avlamanin keyfi bambaska oluyomus. Zaten ben sahsen WTD'yi yeni ogrendim. Bi de boyle durgun sularda o takipleri net olarak ve bazen 5 metre bazende sadece 1-1,5 metre onunuzde gorunce heyecan tavan yapiyor. Cikarttigi kopuk, olusturdugu daire seklindeki sudaki dalga tarif edilemez. Bir keresinde kiyidan sadece 15-20 cm mesafede bir kayanin ve yosunlarin arasindan oyle bir atladiki sahteye, ben bile korktum , ama maalesef yakalanmadi. Tesekkurler. Tesekkurler, Daha iyileri size rastgelsin. Sagolun Kadir Bey, sizin WTD videolarinizi cok izledim acikcasi. Evet ip misinaydi ve de baligi yakalayinca ilk once kiyida bi baktim sahte iyice oturmusmu agzina diye, sonrasinda agzindan kolay cikmayacagini anlayinca suya girip suda fotograf cektirdim :thumb: Tesekkur ederim Ali Riza Bey. Keske oralarda yasayabilsek ama bende Istanbul'dayim maalesef. Sansim annemin ve esimin ayvalikli olmasi. Tatillerde kaciyoruz
Güzel avınız ve güzel görüntüleri bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederiz. O bölgenin her köşesi bir cennettir. Neredeyse av yapmadığım bölgesi yoktur. Çocukluğumda yakaladığım levrekleri, zarganaları, cunda adası çevresinde bol av veren mercanları ve ada beylerini unutamam. Eskiyi düşündükçe şimdilerde kıtlaşan balık popülasyonu ne yazıkki Ayvalığımızı da tehdit ediyor. Bizler o dönemleri gören şanslı insanlardanız. Size de bu güzellikleri yaşamak bir nebzede olsa nasip olmuş. Daha iyilerini rastgelsin.
Fotoları ilk görünce ayvalık ve levrek ama cihan olması lazım dedim Meğer birlikte tutmuşsunuz. İkinizi de tebrik ederim. Cihana Erhan abisinden selamlar, çok özletmesin kendini
Tek kelimeyle süper bir havada güzellikler içerisinde bir av olmuş.Resimler zaten herşeyi anlatıyor.Tebrikler ve afiyet olsun ...
Tesekkur ederim... Evet gercekten Ayvaligimizin her kosesi ayri bir cennet gercekten. Umarim hic bozulmaz ve boyle kalir. Tesekkurler. Tesekkurler. Evet aslen ben ayvalikliyim ama Cihan bizden daha fazla Ayvalik li oldu. Keyfinide cikariyo acikcasi. Bizde Cihan dan gelen haberlerle Ist. da kendimizi avutuyoruz. Su ustune is yaptirmak zor gercekten. Ama merada balik varsa sahtede guzelse kesin is yapiyo. Tesekkurler, daha iyileri sizlere rastgelsin. Tesekkurler, trofeleride size rast gelsin. Sagolun. Tesekkur ederim.