Ben gittiğimde Çipura ve mırmır vardı Badavut taraflarında. Ben Sarımsaklıdan pek çıkmadım açıkçası. Sarımsaklı'da ise akşam hava kararırken sahte yem deneyin derim. Belki bana tesadüf eden Levrek size de uğrayabilir.
merhaba arkadaşlar, kısmet olur ise bu hafta sonu 3 günlüğüne ayvalı'ğa gidiyorum. sarımsaklı'da nerelerden balık avlayabilirim acaba? birde sahte yem için tercihim ne olmalı? yardımcı olursanız sevinirim.
bir sorum daha olacak ayvalık / sarımsaklı'da MIRMIR için hangi yemi kullanıyorsunuz? ve satın alabileceğim bir yer varmı?
.. ben bu sene 5 günlüğüne gittim sarımsaklıya gece 9 dan sonra klasik takım yem olarak tavuk göğsü kullanarak güzel mırmır aldım zaten gündüz denize girerken mırmırlar yanımdaa yüzüyordu ve bunları yakalamalıyım dedim öğlede oldu sabah ilk saatlerdede çok güzel kefal aldım onlarıda denize girdiğinizde göreblirsiniz güzel boylar ve en az 20 li gruplarla dolaşıolar ve ismini bilmediğim birkaç tür dha geldi gece oltama bir tanesi lapin gbi renkliydi ama kraça kadarda ufaktı hemen geri saldım
Tekne turu yapılan iskelenin karşısındaki yürüyüş yolunda bir ford taunus var. O amcada kurutulmuş boru kurdu ve canlı sülünes var. Ayrıca takım da satıyor.
Değerli bilgileriniz için teşekkür ederim. Sarımsaklı'ya gittim. hatta yem bile aldım fakat çevredekilerden aldığım bilgiler dahilinde bu mevsimde mırmır için çok erken olduğu doğrultusundaydı. denizdeyken bende gördüm mırmır'ları fakat çok küçüktüler....bende bunlara istinaden av yapmadım tabiki....inşallah marmara'da deneyeceğim şansımı bu tarihlerde başlamış olması gerekiyor.