merhaba arkadaşlar aranızda sivricede olan var sanırım orda balık avı nasıl gelmeyi düşünüyorum ben ayvalıktayım eski üsküdar balıkcısıyım aynı zamanda tanışırsak sevinirim
Hoşgeldiniz Baki bey Keyifli forumlar diliyorum. Üsküdar balıkçısıysanız tecrübe zaten fazlasıyla yeterlidir diye düşünüyorum. http://www.google.com.tr/search?hl=tr&source=hp&q=site:balikavi.net+sivrice&aq=f&aqi=&aql=&oq= Yukarıdaki linkin içindeki başlıklarda sivrice balık avları hakkında bilgi alabilirsiniz.
Sivricede balık genelde olur fakat havanın durumu önemli. Siz nasıl gideceksiniz Sivriceye, Tekne ile mi kara yolundan mı günübirlik mi? Kahveyi işleten Mustafa Abi eski balıkçılardandır. Nam-ı diğer Conta Kaptan. Orada çay içmeden olmaz. Balık olmasa da gezip görmekte fayda var.
biz cunda adasındayız ilk günü birlik gelmeyi düşünüyoruz eger balık varsa yazlık almayı düşünüyoruz balık hastasıyım ben teknemizde var denizden tutmamız mümkün
Baki abi aramıza hoşgeldiniz. "Balık varsa orada yazlık almayı düşünüyorum" sözünüz çok hoşuma gitti, takdir ettim. Gerçek bir balık sevdalısı olduğunuz belli. Allah işlerinizi rast getirsin, darısı başımıza inşallah.
Abi sen bu tekneyle Cundada balık çıkmıyor mu diyorsun Balık tutma kavramlarımız arasında biraz fark var galiba
Baki abi hosgeldiniz. Cunda genel olarak amator balıkçılık için pek iyi bir yer sayılmaz. Dikili taraflarını denemenizi tavsiye ederim. Selamlar...