kamış olarak okuma v-system olabilir. Az kullanmış temiz takımı olup satmayı düşünenler marka model belirtebilir. Satma amacı da önemli. şimdiden teşekkürler. :thumb:
Merhaba ISmail bey. Elimde okuma v system 2.40 10-40 g atarli kamis vardir. Bu sene aldim ve bu seneki avlarda kullandim. Kayalik bolgede avlandigim icin cok dikkat edilince gorulen ufak tefek cizikler var. En uc halkanib Porseleni dustugu icin bugun distributorune gonderdim orjinali takilacak. Tek eksik bazuka cantasi yoktur onun icin fiyat olarak 80 tl dusunuyorum bilginize.
Bu arada satma sebebim 3.00 m 20-60 atarli okuma alacagim icindir yoksa cok memnunum kullanirken yorulmuyorum
Merhaba daha 3 ay önce aldığım çok az kullanılmış SHIMANO New Elf C3000 spin makine ve SHIMANO FORCE MASTER 270 MH 14-40 GR atarlı spin kamış var takım olarak 400 tl'ye vereceğim satma amacım ise şu an itibariyle paraya ihtiyacım var güncel fiyatlarını spot balıktan öğrenebilirsiniz.
Elimde 2.40 mevcut bende 2.70-3.00 almayı düşünüyorum. Arkadaşta arıyordu ona ileteyim ilgilenirse size ulaşabilirim. Teşekkürler. Makine ve kamış hakkına araştırma yapıp size duruma göre haber verebilirim. New elf tam olarak modelini belirtebilirseniz benim açımdan daha iyi olur.
Elimde sıfır shimano beastmaster 270 M kamış var. Haftasonları hava yağışlı olduğundan daha gidemedim balığa. Bu haftasonuda zaten sazan başlıyor. İnternet fiyatı 355 TL. Ben daha uygun fiyata bırakıcam. Düşünürsen görüşelim.
2 Aylık 2 kere ava çıktığım shimano exage 3000sfd ve okuma alumina 240 10-40 gr atarlı kamışımı satıyorum.Antalya da 2 kere ava gittim hiçbirşey yakalayamadım sıkıldım onun için satıyorum.Faturası mevcuttur Mart sonunda alındığına dair.240 Tlye vereceğim.Gönül rahatlığıyla alıp kullanabilirsiniz.
Okuma v system 2,40 spin 20,40 gr , hiç kullanılmadi kadife kılıf ve bazuka çantasında mantar sap barkodu da üzerinde 0 ürün ben ince olmasını beğenmedim geri vermek için de fırsat olmadı il dışındayim kamış samsunda evde yatıyo okuma octana spin kamış alacağım onun yerine , trio 30s turuncu makinemle de uyumlu olacaktir , 145 liraya satıyorum , 158 liraya aldımpazarlik çok cüzi yapılabilir..saygılar iyi alışverişler