selamlar ara ara balığa iniyorum saat 5 de 8 e 12 ye kadar kaldıgım oluyor. azman barracudalar var rapalaya bakmıyorlar ne marka atarsam atayım , elimde strike pro değişebilir gagalı sahteler var , ben sunu düşünüyorum ya hayvan havyarı dökmedi , veya su berrak oldugu için yarı yolda dönüyor kendini nekadar saklasamda . atlamıyor 1-2 metre kala dönüp gidiyor hızlı ceksemde yavas yapsamda , bunun nedeni nedir . mevsiminin geçtiğini düşünüyorum ama var @
Murat abi dün konyaaltı sahiline gittim ve baracüdalar havada uçuyordu ama bir tane bile yakalayamadım hatta senide arayacaktım gidelim diye işin vardır diye aramadım bu sıralar falezden de baracüda takibi alıyorum ama bir türlü atlatamadım bi kere dün sabah yakaladım oda ufaktı geri saldım ama baracüdalar kanimet gibi kaynıyor )
Ah keşke oralarda olsaydım.. en çok avlamak istediğim türler arasında barracuda, spin takımı da dizdik, ama akdenize inmek kısmet olmadı bi türlü
istediğin zaman arayabilirsin seyit kardeşim ben gelirim gel abi bekleriz avada gideriz yok bizde sorun yok balıkta sorun var havada suda sorun var
Murat Abi Haftaya bi akşam çıkalım gidelim o zaman Hem tanışmış oluruz senin bizim dükkana geleceğin yok )
gelecemde uykusuzluk sıkıntıları cekiyorum biraz düzeni bozduk , olabilir bir ara buluşalım kardeşim aynen bir tanışalım artık pazar günü hava iyi olursa incez gelirmisin sende ?
Ben oltayi elime alana kadar onlar hic bir oltaya atlamayacaklar.soz verdiler bana.. işin şakasini geç, sular sogumadan yaaani korkuteli istikametindeki hani bur dağ varya heh iste o dağa ilk kar duşmeden o balik yeme atkamaz)
zaten hiç yavaş çekmiyorumki ama atlamadı gitti azmanlar sonbaharı bekliyecez , ama ben hep yavaş cekerken aldım o da ayrı bir konu